IMG_9180-1

Da er vi på den tiden igjen hvor det er lett å bli forkjøla. Her er vi nede for telling både jeg og mannen, så ligger hjemme i sengen og blogger.

Om du har barn i barnehagen som meg, er du muligens enda mer utsatt i forkjølelsessesongen. Her prøver vi å styrke immunforsvaret så godt vi kan med vitaminer, mat og drikke. Husk å være flink med å vaske hender regelmessig, det er jeg overbevist om at holder en del basilusker unna.

Denne grønne saken er en superboost av vitaminer og ingefær og både rensker og lindrer. Du kan både bruke den prevantivt eller når forkjølelsen har satt inn. Den fungerer også som en boost om morgenen, om du er på jakt etter en drikk som skal erstatte kaffen.

IMG_9104

Slik gjør du det: I en blender blander du sammen et grønt eple, en halv sitron uten skall og ingefær. Jeg bruker ganske mye ingefær for jeg vil at det skal rive godt i halsen. Tilsett litt vann og bland sammen. Deretter varmer du opp drikken i en kjele og tilsetter honning. Serveres varm. Godt og veldig deilig når man er syk! IMG_9179

Tidligere publisert på motesilje.com

Leave a comment