Hei og velkommen inn hit!

Jeg hadde tenkt til å slutte å blogge. Etter 14 år med blogging så måtte jeg ha en pause da Emilie Iselin ble født. Det ble hektisk med to små og ukene ble til måneder og måneder til år. Men jeg klarte ikke helt å legge fra meg tanken på at jeg aldri skulle skrive igjen. Jeg elsker å skrive. Og det er ikke nok å skrive på Instagram. Jeg savnet bloggen. Mange av dere har urt på om jeg kom til å ta opp tråden igjen og nå er tiden inne. Hvor ofte? Det har jeg ikke bestemt meg for, men dere vil finne nytt innhold, tips og råd på nettsiden hver eneste uke.

Instagram er gøy, men jeg eier ikke innholdet. Du vet det, ikke sant? Derfor vil jeg ha noe som er mitt og som jeg styrer selv. Et sted å dele tanker, opplevelser og det som foregår i livet mitt. Og da holder det ikke akkurat med 10 setninger.

Jeg vet mange har fulgt meg i mange år og jeg håper akkurat DU vil følge med meg videre!

Jeg får også veldig mange spørsmål om mote, skjønnhet og andre favoritter. Under Siljes favoritter samler jeg hele tiden nye forslag (mye jeg har er gammelt, men prøver alltid å finne det som ligner når dere spør).

Delta i konkurransen ved å kommentere på dette innlegget.

PS: Jeg blir alltid så glad når dere sender meg forslag på innhold. Tips meg gjerne i kommentarfeltet eller send meg en mail på mail@motesilje.com

2 Comments

  • Test
    Posted April 16, 2023 1:41 pm 0Likes

    Test

  • Test 1
    Posted April 16, 2023 1:42 pm 0Likes

    test 1

Leave a comment