Hei høsten! Plutselig så var den her. Noe av det beste med høsten er å kunne ta frem noe av det fineste fra ifjor, med en blanding av noe nytt. Akkurat som en liten sukkertøyspose:)

Et kjøp jeg aldri går lei av er denne fantastiske flotte trenchcoaten fra Burberry. Jeg er så glad for at jeg valgte å kjøpe den, på tross av den stive prislappen. Jeg kjøpte den med Ella Victoria i magen, så den holder også en god del fine minner for meg. Trenchcoaten har vært med meg til London, Paris, Italia og USA på mange turer og den går egentlig til alt.

Processed with VSCO with s2 preset

Like fin til jeans som til en kjole på kvelden. Du føler deg aldri over eller underdressed. Egentlig bare fin! Og det vil vi jo? Det er det aller beste, å gå ut av døren og føle seg vel.

Men jeg har selvsagt også hatt mange modeller fra billigkjedene som er veldig fine. Jeg bruker den en god stund til med ullgensere og lag på lag med ull. Da fryser jeg aldri og det er enkelt å kle av seg på kontoret eller i møter. Mange har sendt melding og lurt på om jeg kunne lage en sak med tips og her kommer den. Går det virkelig an å finne en kul trenchcoat på budjsett? Selvsagt! Det er mange lekre både under 500 kr og under 1000-lappen.

Et par tips om du skal kjøpe trenchcoat:

Regn litt på det. Jeg har brukt min så mange ganger at prisen har endt opp å lønne seg.

Hva skal du bruke den til? En veldig dyr jakke er kanskje ikke det mest praktiske når du henter i barnehagen.

Se på snitt, form og farge. Mange synes trenchcoatfargene er for blasse og beige mot huden. Kanskje skal du se etter en litt varmere nyanse? Min er mer honningfarget.

Årets trend er veldig oversized. Både i form og lengde. Selv liker jeg de kortere modellene bedre. Om du finner en med trenddetaljer, så er ruter og hundetann kule innslag på krave eller ermer.

Tenk langsiktig. For meg er det viktig at slike plagg er klassiske og kan tas frem igjen år etter år. Bra for både lommeboken og miljøet.

Annonselinker:

DENNE TRENCHCOATEN ligner veldig i fargen og stilen på min og til under 500 er den et røverkjøp:)

Denne RUSTRØDE fargen er perfekt for høsten. Blir happy bare av å se på den. Superfin med denim, blått, grønt eller beige.

MØRKEBRUN er en annen fin høstfarge og så fint sammen med beige, plomme, grønt og orange.

Vil du ha en tykkere jakke? Denne er et superbra alternativ og en litt tykkere MODELL.

Denne jakken kjøpte jeg meg i vinrød ifjor, superfin i SNITTET.

Akkurat nå har ellos.no 40% på ytterplagg og sko for dame, herre og barn! Så mye fint, så tenker å vise hva annet jeg bestiller meg på stories på Instagram i ettermiddag og kveld:)

Processed with VSCO with s2 preset

Leave a comment