Er det bare meg eller gikk sommeren litt fort på slutten? Må si at jeg synes det var en litt kort sommer, men tror det handler mye om at vi er midt i oppussingen og kun kunne være borte en liten uke. Den uken var til gjengjeld helt gull og som balsam for sjelen.

1.Endelig flytte opp en etasje. Jeg skal si at det tar på å leve i Ikea-poser og rot i fem måneder, nå er det ikke så mye energi igjen her kjenner jeg. Men forhåpentligvis kommer resten av kjøkkenet snart og snekkeren blir ferdig med en del ting så vi kan komme inn innen 2 uker. Vi har begynt å skru litt på skap og alt annet, men håper på litt hjelp fra venner, så vi kommer litt kjappere i mål. Det ene badet tar nok litt lengre tid.

2. Høstkos og leselyst. Jeg elsker å lese bøker! Skulle gjerne ha fått til å lese litt mer i sommer, men det ble så som så. Har akkurat begynt på Stefan Ahnhem sin Motiv X og jeg lover at den er verdt å lese. Om du ikke har lest de første bøkene, så anbefaler jeg å starte der, det er spennende føljetonger om politimannen Fabian Risk.

9479C684-FECF-4784-B9D2-3D3CB43C7003

3. Har dere sett TRUST? Ny serie på Netflix om Getty-familien der Donald Sutherland brilijerer. Har kun sett 2 episoder men veldig spennende. Været har jo vært så som så de siste dagene, og da tenker jeg med en gang at man bare må være flink til å finne på eller ha planer som gjør det litt hyggeligere.

4. Ny jobblyst og energi! Den er ikke helt på plass ennå, men tror det handler mest om manko på rutiner alle disse månedene. Det har vært tøft, spesielt siden jeg sa fra meg kontoret på Løkka fordi vi trodde jeg skulle få kontor her hjemme med en gang (der fant vi råte). Men håper nye rutiner og ny giv kommer snikende. Jeg har mange spennende jobber og prosjekter som jeg gleder meg til. Og ikke minst gleder meg til å dele!

IMG_4927vs

5. Trening. Må innrømme at det ble med litt turer og noen få økter i sommer, men håper å få til 3 faste dager i uken denne høsten. Går ikke for hardt ut, for da vet jeg at det går rett i vasken.

6. Har dere smakt det nye glutenfrie brødet til Baker Hansen? Sååå godt, anbefales på det sterkeste.

7. August er en fin måned, planen er å komme seg på stranden og bade så mye som mulig alle de helgene vi kan få til. Nyte varme dager på terrassen og stelle litt i hagen. Vi skal også i en del familieselskaper og bursdagsfeiringer, tror nok det blir veldig hyggelig.

8. Garderoberens. Høsten er perfekt til en detox på alle mulige måter. Det blir veldig mye som ikke får følge med meg opp i vårt nye walk in closet. Jeg har bestemt meg for å være streng og skal selge unna og donere bort ganske mye. Jeg vil ha plass til det jeg bruker mest og tenke langsiktig på alle nye kjøp. En ting som jeg har lært i livet med Ikea-poser over lang tid er at man klarer seg med mindre enn man tror.

IMG_0818

9. Høstfarger og høstmote. Sommeren er best, men jeg bare elsker høstmoten og det har jeg alltid gjort! Du vet, tiden før det blir fort kaldt men du fortsatt kan bruke skjørt eller kjoler med bare bein og boots. Fargene er også ofte så utrolig deilige, bare gleder meg til å la alt sammen synke inn, bli inspirert og la meg inspirere. Skal jeg lage en liten handleliste på hva jeg satser på denne høsten?

10. Plukke ville blomster og bær. Håper på en liten tur på hytta i Odalen og få plukket både blåbær, badet og nytt roen. Der har jeg feriert siden jeg var liten og ser at Ella Victoria får vel så mye glede som oss når hun er der. I fjor fikk hun eget spann og blåbærplukkerfrosk av bestefar, det var stas det.

IMG_7571

2 Comments

 • Jorun
  Posted August 6, 2019 4:13 pm 0Likes

  Nydelig innlegg 😊ja til tips angående høstgarderoben. Lever selv i esker pga oppussing og det er virkelig sant at man klarer seg med mye mindre enn man tror👍ha en nydelig uke og takk for god inspirasjon og for at du deler daglige ting også😊

  • Silje Pedersen
   Posted August 12, 2019 11:22 am 0Likes

   Hei Jorun, beklager sent svar. Går i hundre og ett her nå med innspurten på huset:) Det er en prøvelse for tålmodigheten å leve sånn, men ser endelig enden på dette store prosjektet og håper vi snart kan nyte litt mer av huset. Tusen takk! Jeg jobber med flere trendinnlegg som jeg håper faller i smak:) Ha en fin uke!

Leave a comment