Stinaa.j

ANNONSE

STINAA.J

Hvorfor velge mellom stil og komfort? Stinaaj kombinerer stil og komfort på en helt unik måte med spesialutviklede såler.

Annonse

Stinaa.j

Silje Pedersen, Agent for Stinaaj i Norge.

Hvorfor velge mellom stil og komfort? Finn din sko

Alle føtter er unike. Stinaa.J er et svensk skomerke som kombinerer teknologi for å forhindre skader og smerte. Opptil 90 % av befolkningen kan få hjelp med fotplager, inkludert de som også har skader.

Basert på data fra mer enn 1 million 3D scannet føtter, 30 år med ortopedisk erfaring og 3 ulike NASA materiale, har Stinaa.J laget en patentert skosåle. Målet med Stinaa.J er å revolusjonere skoindustrien med patentert teknologi. Ved å kombinere svensk design og Europeisk håndverk, skapes sko for den bevisste kvinnen. Hvorfor velge mellom stil og komfort?

Selv var jeg plaget av både Plantar Fascitt og smerter etter graviditet og orket ikke tanken på høye hæler. Men etter å ha brukt ulike sko fra Stinaa.J nå i snart et år, kan jeg med hånden på hjertet si at dette er de beste skoene jeg noen gang har eid. Jeg kan gå i høye høler igjen uten å få smerter. Jeg kan gå langt og skoen er både komfortable og fine. Jeg synes ikke man skal måtte velge stil og komfort og det slipper jeg med Stinaa.J.

Med koden Motesilje25 får du 25 prosent på din bestilling hos Stinaa.J

Les mer om Stinaa.J
Annonse

Shop Skoene