30DBA2F7-15B0-421E-95FA-02C17DA026B4

Snart sommer og sandaler

Ok, kanskje litt tidlig men lov å drømme eller? De siste dagene har jeg vært i Italia og selv om det var ganske svingende temperaturer, så våget jeg meg på både sandaler og kjoler. Med ull og jakker på kvelden gikk det ganske så greit.

Det har vært en litt surrealistisk uke, med tett program og jeg har virkelig fått føle på kontrastene i livet. Ikke bar mitt/vårt men også hvordan andre har det. Jeg har vært heldig å få se og oppleve mye og nå sitter jeg hjemme med en liten syk tulle som sover ved siden av meg. Hun var veldig varm i dag tidlig og ville ikke opp, så skjønte med en gang at det var noe…Håper det er fort forbigående.

Mange som har spurt om litt trendspaning på sandaler og en av vårens største trender er sandaler med stropper og knyting. Disse fant jeg hos H&M, men det finnes utallige variasjoner i butikkene nå. Lave, høye, tynn stropper, tykke stropper. Dette er min absolutte favorittsko denne våren og jeg hadde med meg disse både til Spania og Italia, passer til alt, så perfekt om du kun skal pakke et par pensko. 

Originalen kommer fra The Row, men de synes jeg er altfor dyre, så et budsjett tips er heller å se etter noen fra billigbutikkene eller online. Har linket noen jeg synes er fine under:

Annonselenker: Superfine mønstrete med hæl, 

Denne fargen passer til det meste

Helt flate fra Tamaris, de beste sålene

Slip ins fra Ecco i nydelig farge

Superfine og lave, passer også til det meste

Det blir kort dag i dag, selv om jeg har mye å gjøre. Får heller sette inn støtet på mandag, akkurat nå er det mini som er i fokus. Fredagstipset får bli å ta livet med ro, boller og saft på menyen og sandaler til deg som er i shoppinghumør.

Ønsker dere alle en nydelig helg!

Leave a comment