Blondere til høsten! Gikk for en anelse blondere hos frisøren denne gangen. Vi skal straks til Spania og jeg tenkte at jeg ønsket det litt lysere (det er alltid litt lysere på bildene), men fortsatt mørkt i bunnen.

Når jeg er hos frisøren min på Hairport Sandaker, så spør jeg nesten alltid om to ting. En maske til håret mens jeg er der og om de kan krølle håret med rettetang når vi er ferdig.

Jeg klipper kun håret annenhver gang, så masker hjelper å holde på fuktigheten i håret, spesielt nå i disse skjerf og lue tider. Jeg opplever mye statisk hår og det er ikke alltid like lett å fikse. En maske gjør mye, enten du får den hos frisøren eller ikke.

IMG_5247

Jeg liker også å få krøllet håret mitt før jeg går. Hvorfor? Det holder som regel 3-4 dager etter jeg har vært der og gir veldig fine bølger i håret. Carina. min frisør, bruker enten en rund eller flat tang og lager ganske mye krøll. Den første dagen kan det være litt mye, men da varer det også i flere dager. Jeg liker alt bølgene ser litt tilfeldig ut, så synes det alltid er best dagen etter og de påfølgende dagene.

Ofte booker jeg en time på torsdag eller fredag om jeg skal noe den dagen eller dagen etter, så kan jeg gå rett på det jeg skal eller føle meg fresh i flere dager før jeg må vaske håret (tørrshampoo er selvsagt her). Et godt tips i disse julebordtider, der alle gjerne skal på flere fester i løpet av en uke eller måned. Husk å booke tid hos frisøren, det fyller seg raskt opp nå frem til jul og nyttår.

Halloween i dag! Hva skal dere gjøre? Her får vi huset fult og jeg fikk “tillatelse” av mini til å kle meg ut som noe i dag tidlig (egentlig var det kun for barna, haha). Så da må jeg tenke litt og håpe jeg finner noe morsomt. Kos dere!

2 Comments

 • Jorun
  Posted October 31, 2019 3:37 pm 0Likes

  Såå fin frisyre 😀hvor ofte klipper du håret? Jeg klipper det hver tredje måned, men sparer til lengre hår 😀har du noen tips om hvor mye man bør klippe hver gang? Føler ventetiden tar såå lang tid for å få langt hår😀

  • Silje Pedersen
   Posted November 1, 2019 9:15 am 0Likes

   Hei Jorun, Tusen takk! Jeg klipper det hver 2 måned, men da jeg sparte før klippet jeg hver 3-4, litt avhengig av hvor flink jeg var til å kure håret. Er du flink med kur? Det opplever jeg kan hjelpe, samt mulitvitaminer. Har alltid hatt hår som vokser relativt fort. Men skjønner at man blit utålmodig!:) Ønsker deg en nydelig fredag og helg når den kommer! Hilsen Silje

Leave a comment