A590D637-D289-42D4-AC28-B5F906E75CF8 Det er jo fortsatt januar og selv om jeg til tider drømmer om vår, er det bare å innse at vi har noen måneder igjen med kulde og snø. I dag var vi i en tur i Holmenkollen og jeg må si at det var en del turister som absolutt ikke hadde kledd seg helt for anledningen. Ikke så rart, det var både veldig surt, snødde og kaldt. Men flott og vakkert er det også i Norge på denne tiden. . Sørg bare for å være godt kledd om du skal vandre ute i dette været.

Kanskje en av de største utfordringene på vinteren for de aller fleste er å være varm og chic i samme slengen. Det skal man i alle fall tro om alle de spørsmålene jeg får angående dette temaet. Jeg er den første til å innrømme at jeg er forfengelig, men jeg orker ikke å fryse (lua og vanter var kun av for bilde). Så her er det alltid ull innerst og jeg velger alltid plagg og sko som holder meg varm. Spesielt i helger og familiedager da jeg vet at det alltid blir ståing og gåing selv om man ikke skal i akebakken.39CD0F67-1F1E-4B69-8663-59017972EEBB

Det ser jo ikke ut som at det blir vår med det første og på dager som disse er det et par ting som er viktig for meg. Vintersko må være varme, gode å gå i og med bra såle.  Den kanadiske klassikeren Original Pillow Boot fra Cougar er relansert og den er rett og slett en drømm å ha på beina. Jeg liker også den litt retro modellen og disse har blitt litt av en snakkis de siste månedene. Både kjendiser, fashionistas og folk som er mye ute digger de og jeg skjønner godt hvorfor. Originalt lansert på 70- tallet, disse tåler det det meste av værforhold. Du finner de hos Lille Vinkel Sko.

  94B95988-27ED-40BB-983D-2B88F659ABF6 55B7A78F-E7D6-4A8F-8FE3-5FAD53D750D3 Det at skoene kommer i en nett modell er alfa og omega for meg. Jeg orker ikke tunge eller brede sko. Jeg har veldig smale føtter, så det er faktisk en utfordring å finne vintersko som sitter godt.32E17848-D202-46AC-A456-7084EF2F01CE

Cougar Pillow Boot kommer med et paddet skaft i glatt vanntett skinn og quiltede detaljer i sømmene. De er laget for å vare lenge, så langt du selvsagt tar godt vare på de. De finnes i tre farger, brun, svart og rød.

Sålen under er anti slip, så du slipper å bekymre deg for å skli (nei, jeg går ikke med brodder med mindre det er isbelagt) – og sålen inni har memory foam. Jeg kan egentlig ikke få sagt hvor bra disse sålene er, dere må bare teste de ut. Jeg er ganske overbevist om at dere også synes de er noe helt for seg selv. Cougar Pillow Boot holder deg både varm, fin og tørr på beina! 8265B1A1-08CB-41F1-8917-0852AFD0EE63

Leave a comment