Silje Pedersen

Silje

Pedersen

Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av mote. Fra å leke i mamma sin fantastiske 70-talls garderobe til å starte mitt eget firma, jeg gjør alt med lidenskap og glede.

"Mitt mål har alltid vært å få andre til å føle seg fantastisk med det rette plagg eller antrekket. Selvtillit kommer innenfra, men hva du har på deg kan gjøre at du går fra å føle deg usikker til selvsikker på få minutter."

"Jeg elsker å hjelpe mennesker til å nå sitt fulle potensiale. Dette gjelder uansett om det er innen mote, jobb eller ulike livssituasjoner"

I 1999 gjorde jeg en helomvending på livet mitt. Fra jeg var 3 1/2 danset jeg ballett og drømmen var alltid å bli prima ballerina. I en alder av 20 år var karrieren over på grunn av en alvorlig skade. Jeg måtte ta noen tøffe valg og valgte å studere psykologi. Kanskje kunne jeg hjelpe andre?
Men da jeg møtte mannen i mitt liv, gikk det opp for meg at jeg skulle ut på en annen reise. Sammen reiste vi til Los Angeles California, hvor jeg studerte media, journalistikk og kommunikasjon, mens Eivind tok business og spilte golf (som er hans lidenskap og senere ble hans yrke).

Årene i LA lærte meg ekstremt mye. Fra å stå på egne bein, til å bli mer selvsikker, ta min plass og ha god arbeidsmoral. Vel hjemme igjen, skjønte jeg at jeg veldig gjerne ville kombinere min lidenskap for mote med min utdannelse innen media. Etter et par år som nyhetsanker på Frokostshowet på Radio 1 og Nyhetsanker på Oslo-TV, dukket muligheten opp da VG kom og ville lage en nettside om mote.

Jeg fikk drømmejobben og var med å utvikle Norges største nettside minmote.no
Målet var at mote skulle være for alle. Det ble en enorm suksess og jeg fikk store oppdrag og reiste verden rundt. Drømmejobben varte i tre år før jeg fortsatte reisen med KK. Etter et par år der ble jeg gravid. Da jeg gikk ut i permisjon med Ella Victoria kjente jeg på en drøm å skape mitt eget og om å være min egen sjef. Etter å ha jobbet for mange ulike aktører, så var jeg endelig klar.

I 2016 startet jeg mitt eget firma og jeg har aldri sett meg tilbake. Det var det rette valget og jeg har fått muligheter til å hjelpe utrolig mange flotte jenter og damer gjennom min karriere. Det er noe helt eget ved å se en person få tilbake gløden ved å finne sin stil.

Det er mange måter å hjelpe mennesker på. Jeg hjelper best ved å dele av min kunnskap og erfaring, og jeg elsker jobben min.