Det er andre gangen jeg er så heldig å få amme og jeg synes det er helt fantastisk. Men det kommer jo også med en del utfordringer. Det er ikke så mange av klærne mine som passer nå etter fødsel ennå (noe jeg absolutt ikke stresser over), så jeg har klikket meg hjem et par nye ting.

Det er ikke alle klær som det er like enkelt å amme i og mange har spurt meg om tips til fine løsninger. Og det må være praktisk, så du alltid kan amme når som helst og hvor som helst! I tillegg vil man jo gjerne være litt fin, foruten om de dagene jeg bare velger treningstights og ammetopper, for det skjer selvsagt også. Nå har jeg gjort meg en del erfaringer og funnet ut at dette er det beste for meg. Akkurat nå har Ellos 50% kjoler og sko og de har så mange fine omslagskjoler. Har linket noen av mine favoritter under. God pinse!

Annonselinker:

Omslagskjoler. Disse kommer jeg til å bo i sommer! Det er fint og du kan ha en ammebh under, så puppen er enkel å komme til. Denne superfin og denne kjolen

Cardigans. Ha en singlett under. Enkelt og fint, og lett å ta av og på når temperaturen svinger.

Fine ammebher. Alfa og omega å føle seg fin i denne perioden, så kjøpe deg et par lekre ammebh.

Amme T-skjorte og singletter. Singletter er topp under tynne topper eller gensere, så slipper du å vise magen når du skal amme.

Ullinnlegg. Jeg går ikke noe sted uten! Beskytter mot brystbetennelse, spesielt når temperaturen svinger. Beste kjøpet jeg har gjort noen gang, anbefaler dette nå selv på sommeren.

Støttebelte. Opp til hver enkelt, men jeg hater å ligge på magen, så dette hjelper på å holde magen og støtte nedre del av ryggen etter graviditeten. Har brukt det begge ganger og er superfornøyd.

Leave a comment