BF991254-D46E-4CBC-80DF-B61C1A78C291 

I dag kjente jeg våren i luften! Ekstra deilig var det at jeg bare kunne ta på meg sneakers, selv om jeg måtte balansere bortover isen i nabolaget. Men nå går det riktig veien og vips så er det varmere tider. Dere bad om et trendinnlegg og tips på hva som kommer denne våren og her kommer en liten forsmak på seks trender jeg merker meg denne våren.

1. GULT OG LILLA. Gult er en av de største fargene denne våren, sammen med lilla. Denne gule dressen kjøpte jeg ifjor og tenker å bruke den igjen i år med litt annen styling. Du kommer langt med en gul BLAZER eller en LILLA blazer.

2. STRIPER Striper og striper på striper er en annen stor trend vi ser hver sommer. Hvorfor ikke velge en anderledes KJOLE som du kan bruke allerede nå over jeans og med SNEAKERS.

3. SNEAKERS. Det første jeg kjøper meg når våren er på vei er SNEAKERS, gjerne med kule detaljer. Sneakersene skal fortsatt være litt chunky og store, og det passer bra nå før asfalten er helt bar.

4. BEIGE. Alle variasjoner av beige var å se på catwalken for våren. Kjør gjerne stilen fra topp til tå, selv liker jeg å bryte den opp med litt farge for å ikke bli så blass. Du kommer langt med en TRENCHCOAT eller et lekkert SKJØRT.

5. BLOMSTERMØNSTER. Blomstermønster i alle variasjoner, noen av catwalkene så ut som en blomstereng. ROSA BLOMSTERKJOLE, BLÅ KJOLE, HVIT BLUSE eller LILLA BLUSE MED BLOMSTER.

6. VÅRJAKKEN. Plutselig er det varmere og da vil du ikke stå uten en vårjakke. Har du kanskje en liggende fra ifjor? UTILITYJAKKEN er en klassiker, det samme er Trenchcoaten. En jakke med KNYTING i livet kan du bruke inne nå og som utejakke til sommeren.

 

04AB3A12-870C-490C-A450-CADB4949FB54

 

2 Comments

 • Ranveig
  Posted February 20, 2019 6:08 pm 0Likes

  Tusen takk for innlegget, og gode tips til våren. Dette er jo plagg man har i skapet fra før av, noe av det i alle fall, så fint og kunne bruke det på nytt igjen. Tidløse plagg. I tillegg til disse fargene har jeg lest at i vår er det mye «brente» farger, bruntoner osv. Dette er også farger jeg liker godt. Da er det bare å glede seg til våren! Lykke til med flytting! 🙂 Gleder meg til å se det nye huset deres, og gjerne en house tour etterhvert 🙂 Gøy å se hvordan stilen blir 🙂

  • Silje Pedersen
   Posted February 21, 2019 1:40 pm 0Likes

   Hei Ranveig, ja det er mange av trendene som går igjen. Og det er både bra for lommebok og miljø;) Ja, mye bruntoner og beige over hele linjen, ser det har kommet masse fint i disse fargene allerede nå. Har selv klikket meg hjem en god del for vi skal på en liten tur mens de jobber på huset vårt nå i mars. Det er absolutt planene, tenkte å lage innlegg på før og etter osv, så dere kan få ta en del i prosessen. Mange valg å ta stilling til, så både spennende og slitsomt!:) Ha en find ag videre:)

Leave a comment