Untitled-5

De fineste skoene til hverdags eller fest om sommeren!

Jeg elsker espadrillos på sommeren og har allerede en god del i samlingen. De kommer frem igjen år etter år, et par sandaler i god kvalitet holder nemlig lenge.

Veldig fint om man skal pynte seg litt, men ikke orker så høye hæler eller om du skal i hageselskap eller sommerbryllup der du vet det er gress eller grus.

Kilehæl er nemlig litt mer robust enn stilletter og tåler en støyt når man har det moro. Du slipper også problemet med gress og jord på helen eller synke ned i jorden. Mine har vært med på sin del av hyggelige hagefester og bryllup.

Disse røde espadrillosene får jeg alltid så mange spørsmål om og de er fra Castaner. Et merke som jeg er flink å alltid se etter når jeg er på reise. Men nå har jeg funnet et nettsted med veldig godt utvalg, så da måtte jeg dele det med dere.

Annonselinker: På Wakakuu har de mange fine modeller i forskjellige hælhøyde, farger og mønster. Disse fine GRØNNE prøvde jeg på i Spania og de er SÅ fine, den fargen går til alt. GAMMELROSA er en annen BLÅ må jeg nesten bare bestille meg. Herlig sommerfarge! En i lavere hælhøyde finner du HER. Og selvsagt de KLASSISKE. Og siden de alle er på salg, så kanskje man kan unne seg to par?

PS: Wakakuu har alltid toll og avgifter innberegnet i prisen og gratis bytte:)

Ha en fortsatt fin kveld!

Leave a comment