Er dere i mål med alle julegavene ennå? Det er ikke jeg, men sånn er det nesten alltid. De som er vanskeligst å kjøpe til, henger alltid litt på slutten. Men, da har jeg noen gode tips til deg! I dette innlegget tipser jeg både om mine all time Babor-favoritter. Kanskje du finner en gave til noen du er glad i eller deg selv? Og du kan være med i trekningen om TO fantastiske gavepakker fra Babor med mine utvalgte favoritter. Jeg har konkurranse her og på Instagram på @motesilje, så du kan delta begge steder.

Nå har jeg jobbet med Babor i nesten fire år og jeg tror aldri at jeg har hatt så fin hud. Med de rette produktene har jeg fått både glød, fukt og spenst. Og det er så hyggelig å høre fra andre at huden ser fin ut (spesielt siden jeg har hatt nesten 9 måneder uten søvn, haha). Med Babor får jeg hele tiden dekket mine hudbehov uansett sesong. Ofte bytter vi produkter, så det jeg får er tilpasset årstiden vi er i. Babor har holdt på siden 1956, så de har gode produkter du kan stole på.

Tilbake til julegavene. Du har kanskje som meg noen du er glad i som skal få litt ekstra oppmerksomhet denne julen? Jeg føler at menn ofte blir glemt eller glemmer seg selv når det gjelder hudpleie. Selv om jeg er veldig opptatt av det, så er mannen min kun sånn passe interessert. Men jeg har fått han hekta på Babor Men som er profesjonelle hudpleieprodukter beregnet på mannens hud.

BABOR Men tilbyr spesifikke løsninger for å vitalisere og styrke huden og øke dens motstandskraft. Taurec, det kraftige aktive komplekset som er unikt for BABOR MEN-serien, roer huden og øker dens naturlige vitalitet og energi. Huden virker glattere og perfekt stelt. Den er godt beskyttet og er mindre følsom overfor miljøfaktorer og stress.

Eivind sine favoritter er Energizing Face & Eye Gel og Calming After Shave Serum. I tillegg falt han (og jeg) helt for duften EDT. Vol 1. En herlig duft som er varm og frisk med innslag av tre. Grapefrukt, bergamott og mandarin i toppnoten som kombineres med innslag av tre. Det rundes av med en subtil tone av vanilje og moskus i basenoten. 

Som gavetips til HERRE vil jeg anbefale:

Babor Men Travel Set. Settet består av fire produkter som inkluderer alt du trenger til ansikt, kropp/hår og shaving. To fuktighetskremer, et after shave-serum og en dusjgelè for hår og kropp. Produktene virker beroligende, samtidig som de vitaliserer, gir en boost
med energi, matter huden og gir mindre synlige porer.

Eller duften EDT. Vol 1 og Energizing Face & Eye Gel og Calming After Shave Serum.

MG_8578

Mine favoritter som også er supre gavetips til HENNE

Alle produktene fra ReVersive. Disse passer en moden hud og gir mye aktiv pleie, glød og fukt.

ReVersive-serien inneholder Babors eksklusive formulering med aktive ingredienser som telovitin, agicyl, epocyl og lumicol. Den gjenoppretter hudens ungdommelige glød og gir deg en silkemyk følelse. Forlenger hudcellenes livssyklus og bremser hudens aldringsprosess. Motvirker nedbrytningen av kollagenfibrene. Forsterker kollagen- og elastinfibrene. Demper misfarginger for å skape en jevn hudtone. ReVersive Pro Youth Cream og ReVersive Pro Youth Overnight Maske er to klare favoritter i denne serien.

MG_8592

Et annet topp gavetips er en pakke med fem masker fra Babor Skinovage. Calming Bio-Cellulose Mask er en sheetmask spesielt utviklet for å behandle en sensitiv hud. Laget av biocellulose og basert på beroligende kokosvann.

IMG_8789

Ampuller. Alle ampullene til Babor er magiske, men jeg elsker Grand Cru, Perfect Glow og Precious Collection. Om du gir en eske med ampuller til noen du er glad i, så lover jeg at det blir stor suksess!

Lifting Cellular Collagen Booster Cream er en lukseriøs krem spesielt utviklet for å stamme opp huden og for å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Kremen er beriket med en 2% tripeptid blanding som aktiverer hudens naturlige produksjon av kollagen, mens hyaluronsyre tilfører rikelig med fuktighet. Resultatet er en friskere og mer strålende hud med ungdommelig glød.

For å delta i konkurransen her på bloggen: Legg igjen din kommentar under og fortell meg hva du vil ha mer av her inne i 2021 og ditt beste tips for å komme i god julestemning! Du kan vinner en gavepakke fra Babor med:

1 Pakke med Babor Grand Cru Ampuller (7stykker)

1 Pakke med Babor Skinovage Calming Bio-Cellulose Mask (5 i pakken)

+ En overraskelse!

Jeg trekker vinneren mandag 21.desember.


17 Comments

 • Maria
  Posted December 15, 2020 6:33 pm 0Likes

  Jeg vil se litt mer skjønnhet, men også til oss som ikke er etniske norske.

 • Anett Bøe
  Posted December 15, 2020 6:52 pm 0Likes

  Skjønnhetstips!! Elsker når du legger ut tips om hudpleie, sminke ol:)
  Julestemningen kommer lett med levende lys, marsipanlaging og Dolly Parton&Kenny Rogers sitt julealbum:)

 • Bente Wingård
  Posted December 15, 2020 6:57 pm 0Likes

  Hei Silje😊jeg kunne ønske meg sminketips til oss med voksen hud(jeg er 62 år ung)🙏☺️Mitt tips til god julestemning er å tenne lys, sette på julemusikk og lage en god kopp adventste.🤶 Jeg ønsker deg og din nydelige familie en jul full av glede og hygge. Varm klem🤶😊

 • Ellen Gorset
  Posted December 15, 2020 7:34 pm 0Likes

  Hei Silje,
  Jeg liker egentlig bloggen (og insta) sånn som den er, men liker aller best motestoffet og skjønnhetsstoffet. Så mest av det😃 Mitt tips for å komme i julestemning er å pynte tidlig i desember (sånn som du har gjort), tenne lys, lage seg en spilleliste med yndlings-julemusikken, ta seg noe godt å drikke, og les i en av de fine juleheftene som er å få kjøpt. Jeg liker godt juleengler av Anne B. Ragde og Unni Lindell, og Juleroser redigert av Herborg Kråkevik. Da kommer ihvertfall jeg i skikkelig julestemning🤶

 • Sofie
  Posted December 15, 2020 7:37 pm 0Likes

  Jeg elsker når du kommer med antrekksinspirasjon, du har en inspirerende stil. Spesielt nå i hjemmekontortiden har jeg satt pris på inspirasjon til både flotte antrekk og ærlige antrekk til hjemmekontoret og koronavennlige aktiviteter.

 • Heidi
  Posted December 15, 2020 7:41 pm 0Likes

  Hei Silje😊har lenge tenkt jeg skulle forsøke Babor til min voksne hud (56 år) kanskje er dette en mulighet for meg😊julestemningen kommer med stearinlys og duften av svibel, den ultimate juleblomsten😊god juleklem fra meg til deg og dine🥰

 • Cecilie Grønlund
  Posted December 15, 2020 7:50 pm 0Likes

  Ønsker mer tips om pleie og vedlikehold av voksen hud 40+

 • A
  Posted December 15, 2020 8:04 pm 0Likes

  Ønsker en blanding av hverdagslige ting som alle kan relatere seg til, umaskert og ærlig, med en dose glitter og glam tips og triks. 🙂

  For julestemning er det bare gamle klassikere som fungerer her, både som musikk og film. Kongerøkelse og andre «julelukter» hjelper også. Skulle ønske det var snø i stedet for det mørke stusslige været vi har hatt, men det sies at man ikke kan få alt her i livet. 😉

  God jul!

 • Julie
  Posted December 15, 2020 8:33 pm 0Likes

  Jeg vil gjerne ha mer av sminketips til ulike farger! Tenker på hårfarger, øyenfarge osv. Julekaker og julelys gir meg julestemning.

 • Henriette lehmann
  Posted December 15, 2020 8:41 pm 0Likes

  Jeg ønsker meg egentlig mer av sånn d allerede er🥰 litt skjønnhet, litt mote og litt hverdag. Føles ekte og det er fint 🥰
  Pepperkaker og gløgg er julestemning ❤️😍🧑🏻‍🎄

 • Torunn Brandvold
  Posted December 15, 2020 8:47 pm 0Likes

  Liker godt slik det er i dag med god variasjon! Veldig glad i tips og triks, samt oppskrifter! Snø, baking og lys gir meg julestemning

 • Guro Fagerlid
  Posted December 15, 2020 9:19 pm 0Likes

  Hei Silje!
  Gjerne litt mor/barn. Interiør og hudpleie 40 +
  Kunne likt makeup turtorials for oss voksne både til hverdag og fest. Merker at mitt eget sminkemønster har gått i samme spor lenge, og tror jeg har et potensiale der. Derfor hadde videoer med litt smarte tips vært topp🥰

  God jul til deg og den fine gjengen din❄️🎄❤️

  Mvh
  Guro

 • Camilla
  Posted December 15, 2020 11:00 pm 0Likes

  Jeg ønsker mer tips til sminking av voksen hud og gjerne hverdagsbetraktninger. For å komme i julestemning pynter jeg i stua, henger opp lys ute og tar meg en skitur på fjellet.

 • Vibeke Haugen
  Posted December 15, 2020 11:16 pm 0Likes

  Liker godt mote og skjønnhetstips, men gjerne mer for oss som har rynker og skavanker å skjule. (Tunge øyelokk, og kulemage er ikke enkelt å pynte på). Julestjerne og adventstake i vinduene, levende advent lys v middagsbordet, nisser i stua, og julefilmer på tv. Da kommer julestemningen snikende. Men med juletre er stemningen i boks for de fleste.

 • Ellen
  Posted December 16, 2020 1:28 am 0Likes

  Jeg vil først takke for en inspirerende blogg gjennom mange år. Du har greidd balansen mellom å dele mote, interiør, skjønnhet etc. og personlig informasjon. Holdt deg profesjonell gjennom alt og i tillegg «kledd deg naken» for oss følgere, med tanker og problemstillinger(gode som vonde), uten for mye eller for lite. Hårfin balansegang. Håper du fortsetter som du gjør nå. Jeg liker også veldig godt at du skjermer barna dine/ikke viser ansikt og i tillegg ikke bruker jentene i kommersiell sammenheng/reklame. Jeg kommer i julestemning når jeg lager adventskalender til jentene mine og alt er klart til morgenen 1.desember. De er like spent hvert år. Jeg også… Har trollhassel i en stor hvit vase, lyslenker og pynt som har gode minner. Sølvhesten er for eksempel symbol på min eldste som er dressur rytter, ballerinaen er til min yngste som danser ballett, musen i tovet ull som bærer bøker er meg som leser mye. Gaver på benken rundt vasen og sjokoladepynt i trollhassel. Lyslenke er tent 1. desember i hekken vår og treet er pyntet til min eldste datters bursdag 11.desember. Den dagen er julestemningen definitivt på plass. Tradisjoner er viktig for meg og jeg tar med min mors magiske desember og bringer videre til mine to jenter. Vi har mye deilig i desember,men for mye å skrive om her…Med ønsker om en god adventstid. Alt godt fra Ellen

 • Linn
  Posted December 16, 2020 2:19 am 0Likes

  Jeg vil gjerne se mer av hva som er nytt i butikkene, både av skjønnhet og mote. Kanskje en ukentlig tips-spalte med dine beste anbefalinger av nyheter? Så slipper jeg tråle Internett i jakt på godsakene selv😉😂
  Mitt beste tips for å få julestemning er å høre på julemusikk og se julefilmer…hver eneste dag i desember! 🎄🎅🏼

 • Mona
  Posted December 16, 2020 9:32 am 0Likes

  Hei Silje! Jeg elsker antrekkspostene! Så gjerne enda mer av det😍 Mitt beste tips for å komme i julestemning, er å ta en tur ute på kvelden for å se på alle julelysene🤩 Og selvfølgelig julefilmer og julemusikk🥰🎄

Leave a comment