Kanskje skal du på fest eller julebord denne uken? Det er mange som spør meg om sminkefavoritter og det er en god del. Men ofte så bruker jeg mye av de samme produktene i hverdagen som til fest. Forskjellen er at jeg drar på litt mer med festlooken.

I hverdagen er jeg opptatt av at det skal være fint og naturlig. I samarbeid med BABOR så har jeg laget en liten oversikt over mine makeup-favoritter akkurat nå.

Tre produkter jeg bruker nesten hver dag:

Babor Deluxe Id Foundation: Den er rikholdig og har en kremaktig tekstur med løftende effekt. Skjuler små flekker og tilfører fuktighet. Denne elsker jeg fordi du kan bruke lite eller mye. alt ettersom hva du skal.

Babor Luminous Skin Concealer er en lifesaver for slitne mødre og mørke ringer under øynene. Jeg bruker den under øynene og på røde områder som dukker opp i ny og ne.

Babor Skin Glow Illuminator er en flytende highlighter i to nyanser, som gir en fantastisk glød til alle høye punkter i ansiktet, som kinnbein og neserygg. Du trenger kun litt for å få maks effekt!

Babor Extra Curl and Volum mascara. En volumgivende maskara i sort, med en praktisk børste for bøyde vipper. Gir mye volum, men kan også påføres lagvis.

Babor Id Quatro er en superfin øyenskygge pallett med 4 skygger. Øyenskyggene er både lyse og mørke og kan brukes til hverdags for en naturlig look eller bygges opp til en smokey festlook.

Perfect Shine lipgloss sitter godt på leppene og gir en nydelig rosafarge. Perfekt til hverdagslooken.

IMG_3177

Jul og røde toner hører sammen. En knallrød leppestift og neglelakk sørger garantert for festlooken! Rød leppestift fra BABOR Classic Red 06.

IMG_3174

4 Comments

 • Anne
  Posted December 11, 2019 10:04 pm 0Likes

  Så lekkert 😊fin kjole du hadde på Instagram. Hvilket merke er det?

  • Silje Pedersen
   Posted December 12, 2019 6:51 pm 0Likes

   Hei! Den er fra Lovelolita, veldig fin:) Hilsen Silje

 • Janne
  Posted December 13, 2019 10:10 am 0Likes

  Hva heter glossen fra Babor?

  • Silje Pedersen
   Posted December 16, 2019 2:16 pm 0Likes

   Har både 02 og 03 Perfect Shine lipgloss age id, begge er superfine! Det er 03 jeg brukte her. Hilsen Silje

Leave a comment