E739B2DD-0A45-443F-B559-A50318004655

Det blir en del reising på meg i jobben. Ofte er det 1-3 netter som gjelder og da pakker jeg som regel kun håndbagasje. Det har tvunget meg til å bli flinkere til å pakke smart, så på mange måter så synes jeg det er veldig bra. Jeg tenker nøye over hva jeg tar med meg og hvordan det skal pakkes. Strykefritt er best og jeg ruller sammen alle plagg for å få mest mulig plass.

A1985269-D8FA-4D87-8CDE-7AF7AB2BD7DA
11EDE33F-48D0-4460-AEAC-8BEA458AC08D

Mine beste pakketips:

 1. Reisestørrelse i alle makeup, krem og renseprodukter. Har dine favoritter ikke reisestørrelser, så fyll de over på små tuber du får kjøpt på blant annet H&M.
 2. Pakk smart. Unngå plagg som må strykes. Pakk gjerne strykefrieplagg.
 3. Sats på enkle basisplagg. Du kommer langt med en jeans, hvit t-skjorte, en blazer, et par hæler, en kjole og joggesko. Kjolen kan brukes over jeans eller alene, en blazer redder enhver kleskrise.
 4. Jeg pakker alltid et par hæler. Det kan godt være kitten heels, gjerne i en kul farge eller i mønster som polkadotter.
 5. Pakk slik at du alltid har plass til noe på vei tilbake. Det er ofte fristende med litt shopping.
 6. Ha et lite nett i kofferten eller ha det med til å ha under setet og putt macen/datamaskinen og litt småting du trenger på flyturen så du ikke trenger å åpne kofferten i security.
 7. Tilbehør. Pakk alltid noe fint tilbehør som smykker, hårspenner, solbriller eller en kul hatt. Det setter prikken over i-en på antrekket.
 8. Annonselink: For meg er det vitkig å få med meg alt jeg ønsker og etter mye leting, så fant jeg denne KOFFERTEN fra American Tourister. Den er så utrolig bra, skjønner ikke at jeg ikke har investert i denne tidligere. Den går i kabinen og er virkelig en rolls royce blant carry-on bagasje.
 9. Rull sammen alle klær du skal ha med. Det frigjør plass og gjør at tingene ikke er krøllete når du kommer frem.

4 Comments

 • Karianne
  Posted April 25, 2019 6:48 am 0Likes

  Takk for mange gode tips! Å pakke lett er utvilsomt en kunst, og jeg følte for en gangs skyld at jeg lyktes med det i år. I påsken pakket jeg nemlig for 8 dager i Italia – med alt fra båttur til restaurantmiddager – i håndbagasjen! Det krevde en del planlegging, men jeg følte meg kledd for anledningen under hele turen, og det var til og med et par plagg som strengt tatt kunne blitt hjemme. Jeg har funnet ut at det som funker for meg, er å brette klærne og sette dem på høykant à la Marie Kondo. Litt krøller blir det, men det retter seg ut med litt damp fra dusjen 🙂

  • Silje Pedersen
   Posted April 25, 2019 10:25 am 0Likes

   Så inspirerende å høre🙌Det er digg å slippe å drasse med seg så mye og man blir mer kreativ med mindre i bagasjen. Har også prøvd hennes tips, men føler det blir mindre krøller av å rulle. Ha en nydelig dag!

 • K
  Posted April 25, 2019 8:50 pm 0Likes

  Hei! Så fin blazer! Hvor er den fra?

  • Silje Pedersen
   Posted April 26, 2019 6:31 pm 0Likes

   Takk! Den er gammel fra Kappahl. Mener å ha sett en lignende på Zara nå:) God helg!

Leave a comment