Hurra for meg!

I dag er det min bursdag og jeg gjør litt sånn som når man var liten, jeg feirer hele dagen. Nekter egentlig å innse at jeg blir voksen, så det passer godt å “skulke” litt jobb på denne dagen🎉

2756

Siden bursdagen falt på en mandag, så passet det godt å feire hele helgen. Det hele startet med et besøk til Hairport på fredag, hvor de fikset sommerfrisyren og de perfekte sommerkrøllene. Frisyren min holdt faktisk helt til søndag, helt uten tørrshampoo også. Gikk også for litt tettere striper, da jeg synes dette er ekstra fint på sommeren.

Etter frisøren dro jeg med gode venninner på shopping, koste oss med deilig mat på Hanami og dans til sent på natt.

Deretter med et veldig hyggelig nabopar på lørdag som hadde disket opp med god middag og feiring ute i sommersolen.

Ønsker meg ikke så mye, men håper det blir noen peoner og kanskje noen flere blomster til hagen. Det som er mest viktig for meg akkurat nå er å være sammen med de jeg er mest glad i. Apropos, skal slenge meg rundt, ta på en kjole og på bursdagslunch med en annen god venninne. Det er lykke akkurat nå!

Jeg er veldig glad for å være junibarn og i dag skinner solen, så skal nyte det til det fulle💃🏻🎈🎈🎉med is og masse kake!

IMG_5970

Leave a comment