Har du mestret kunsten å pakke lett? De siste årene har jeg blitt mye bedre på dette og det er så befriende!! Det er deilig å ikke ha med for mye og jeg bruker heller litt mer tid på å planlegge antrekk før vi drar.

Når det gjelder hudpleieprodukter, solfaktor og sminke er det litt anderledes. For jeg vil holde på gode hudpleierutiner på ferie, uten å ta med meg en haug av store produkter i kofferten. Nå er jeg så heldig å jobbe med BABOR, som har reisestørrelser i det meste jeg bruker.

Det er så greit når man bare skal pakke en bag til overnatting hos venner eller et par dager på hotell. Du slipper å drasse med deg så mye, men kan likevel bruke dine favoritter.

Huden trenger litt ekstra pleie om sommeren og helt klart fukt, så om du kan unne deg litt av det, vil du se en klar forskjell. Babor har mange gode produkter til nettopp dette.

babor00

Jeg er veldig nøye med solfaktoren og det tror jeg nok er en av grunnene til at jeg fortsatt har så fin hud. Jeg bruker spf 50 i ansiket og halsen (ikke glem halsen og hendene når du smører!) og gjerne 30 spf på kroppen. Jeg vet mange ikke smører seg når det er overskyet, men husk at solen reflekterer uansett. Med solfaktor er du mer beskyttet. Solhatt bruker jeg alltid når jeg sitter i solen, jeg soler ikke ansiktet. Unngå de sterkeste timene i solen midt på dagen, da kan man heller finne på noe annet, lese en god nok i skyggen eller passe på å smøre seg godt. Spesielt innimellom badingen.

Dette pakker jeg med meg:

IMG_8076

Solfaktor til ansikt og kropp. Egen til barna. Babor har en solkrem med anti age sun care i spf 30 som passer alle hudtyper, også en sensitiv hud. Solkremen inneholder en bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB, og aktiv beskyttelse mot celleskader forårsaket av UV-lys. Innkapslede antioksidanter motvirker hudens aldring. Kremen absorberes lett av huden og klisser ikke. Selv bruker jeg alltid solfaktor 50 i ansiktet.

Sun Makeup SPF 50 er en fast solkrem med høy faktor som er som en foundation. Perfekt når du vil sminke deg litt, skal rett fra strand til fest eller som touch-up i løpet av dagen. Jeg elsker at den gir en anelse farge og dekker litt og jeg trenger ikke å bekymre meg for skjolder i solen. Jeg bruker også Repair Cellular Protecting Balm i spf 50 i ansiket. Denne er lett, så du trenger heller ikke bekymre deg for kviser.

Rens og tonic. Hy-Öl + Phytoactive er en rens jeg er veldig glad i og som kommer som reisestørrelse. Rens oljen enkelt med vann for best resultat.

babaor8299

Fukt. Huden trenger masse fukt i ferien! Her kjører jeg på med både de anerkjente ampullene, Vitamin C Booster Concentrate og selvsagt fuktighetskrem. Skinovage er deilig og avkjølende. Men for meg holder det ikke med kun fuktighetskrem, ampuller eller en maske er topp på kvelden etter en dag i solen eller på stranden.

Sminke. Jeg bruker ikke mye sminke om sommeren, det er så deilig å ha litt sminke og hårfønerfri:) Lett foundation- Sun Makeup, øyenskygge i farge (gøy på sommeren), kremblush, eyeliner, lipgloss og en muligens en vannfast maskara er det jeg pakker med. Visste du at Babor også har superfine lipgloss og vannfast maskara?

Solstift med spf 50 og sårkrem er allid også med i bagasjen!

Leave a comment