Dere vet jo at jeg elsker rosa. På en grå dag og kjip dag så synes jeg det blir bedre med farger. For meg er rosa en basisfarge i garderoben, den gir liv til svart, beige eller blått. Rosa er aldri kjedelig, jeg liker både duse pasteller og sterke nyanser som på denne kjolen.

Inneholder annonselinker

Jeg ville vise dere at en enkel beige blazer kan brukes til det meste, så her er en annen og helt forskjellig styling fra forrige innlegg. En av de tingene jeg likte så godt med denne BLAZEREN er at den er allsidig. Den er også i 20 % ull, så ganske varm også. Jeg ser denne som en fin vår- og høstjakke, men den kan også brukes under kåper og på jobb nå frem til det blir varmere i været.

Kjolen fant jeg på H&M. Lignende og kortere modell HER, liker også denne litt DUSERE varianten og skjæringen på denne KJOLEN. Alle disse kjolene kan fint brukes over jeans eller med strømpebukser frem til våren.

Også har jeg funnet meg de mest komfortable sneakersene! Disse er både en fryd for øyet og så utrolig deilige å ha på foten. Jeg er nå i uke 33 og det begynner å bli tungt, så gode sko på beina er utrolig viktig. Gleder meg til å ta på disse hver dag, de gir en fin fargeboost til ethvert antrekk.

tIMG_8748

Skjønner meg ikke helt på dette januarværet, men vet du hva? Jeg er ganske glad for å kunne gå i joggesko og ikke være redd for å falle på isen, så nyter det så lenge det varer. Siden det blir ganske mørkt uten snø, så er det kanskje like greit å gi en fargeboost til garderoben?

Ha en fortsatt fin mandag!

GIMG_8731

Kjole fra H&M (stor i størrelsen), blazer fra Ellos, veske Chanel, strømpebukser Gucci og sneakers fra Puma.

Leave a comment