Denne sommeren har vært veldig spesiell. Hele våren har vært preget av oppussing og stress. I tillegg var det mye som kun ble halvferdig før veldig mange av de som jobber hos oss skulle ha ferie. Det var frustrerende. Alle som har vært igjennom oppussing kjenner sikkert akkurat til hva jeg mener.

IMG_8434

Først trodde jeg ikke vi ville få til noe ferie i det hele tatt på grunn av oppussing og oppfølging, men så fikk vi oss både litt hytterurer, en tur til Støtvig og endelig en hel etterlengtet uke på Hankø. Været var strålende, vi har spist god mat, is og kost oss maks. Ella Victoria har badet døgnet rundt og alt har vært egentlig ganske idyllisk.

Den lille uken vi var der kjente jeg at jeg måtte slå av helt. Jeg logget ut av Instagram og alt av sosiale medier. Det jeg hadde minst lyst til var å se hva alle andre gjorde. Det jeg hadde mest lyst til var å være tilstede med familie, leke, bade og nyte. Så da gjorde jeg akkurat det, uten å få dårlig samvittighet eller stresse med å ta masse bilder. Da kom også godfølelsen snikende og skuldrene sank betraktelig.

IMG_9152

Det var det beste jeg kunne gjort for både meg selv og familien og nå føler jeg meg ganske klar til å ta fått på siste runde med innspurt på hus og tilbake til jobb. Vi starter mykt, så denne uken tar vi det litt halveis. Mini skal i barnehagen og gjett om hun gledet seg! Mens vi voksne skal fikse, sette sammen møbler og skap og gjøre alt det vi kan for å komme oss videre i prosessen.

Innimellom slagene så håper jeg på noen kaffepauser og middager på verandaen. Hverdagen i august kommer fort nok, så jeg tar de gylne småpausene jeg kan, når jeg kan:)

IMG_9051

Håper du også har en fin sommer!

2 Comments

 • Siri
  Posted July 31, 2019 3:10 pm 0Likes

  Hei! Hvor er den fine, røde kjolen din fra?:) ha en fortsatt fin sommer!

  • Silje Pedersen
   Posted August 1, 2019 8:35 pm 0Likes

   Tusen takk! Den kjøpte jeg på en sånn liten lokal butikk i Spania, veldig fornøyd:) Ha en fin kveld!

Leave a comment