Ampullene fra Babor er mitt beste hudpleietips og grunnen er enkel: De er noe av det aller beste jeg har prøvd for fukt og glød! Jeg får mange komplimenter for huden min og jeg er så sikker på at det har mye å gjøre med alle de gode produktene jeg får teste som ambassadør for Babor.

Har jeg ikke råd eller tid til en ansiktsbehandling og skal noe spesielt? Da bruker jeg en ampull for å få opp fukt og glød i ansiktet. Er jeg sliten og gusten i huden som nå etter XXX-antall våkenetter og mye bekymringer angående oppussing da går jeg for ampuller. Du så kanskje at jeg knakk et par på Instastories før ELLE-festen? Faktisk er det spørsmålet jeg får mest: Hvordan får du sånn glød? Her kommer tipsene mine.

-311__MG_2266

Ampullene fra Babor er verdenskjente. Faktisk knekkes det en hvert 4. sekund! Noen kan du bruke på kveldstid som jobber spesifikt med å reparere huden, andre er spesielt for å få opp gløden på dagen og påføres morgen eller om du feks skal på en fest. Mine favoritter: Perfect Glow og Collagen Booster. Den første gir strålende glød, mens den andre gir huden umiddelbar ny spenst. Begge gjør at linjer i ansiktet blir mindre synlig. Da er det også enklere å legge sminken.

Et lite tips er å ta seg litt velfortjent egenpleie og tid på kvelden og legge en fuktbombe av en maske. Babor har veldig gode masker som du lett kan pakke med deg på ferie. De kommer begge i separate pakninger i en eske med fem stykker. Skinovage Balancing Bio-Cellulose maske og Skinovage Calming Bio-Cellulose maske, den første er for kombinert hud som mangler fuktighet, mens den andre for sensitiv hud. Begge to gir veldig mye fukt og det trengs spesielt i sommervarmen som forhåpentligvis kommer nå. Netflix og egenpleie, vinn vinn!

36741217__MG_2240

Har du sensitiv hud? Hud kan være genetisk sensitiv, eller den kan bli sensitiv som et resultat av miljøet rundt oss eller vår livsstil. SKINOVAGE CALMING roer huden, booster dens motstandsdyktighet og reduserer hudens hypersensitivitet og rødhet. Siden disse produktene er laget for sensitiv hud inneholder de heller ingen fargestoffer.

Processed with VSCO with s2 preset

SKINOVAGE CALMING BIO-CELLULOSE MASK

Denne bio-cellulose masken med pullulan og hyaluronsyre gir intens fuktighet og roer huden kraftig. Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Den fine bio-cellulosen i masken former seg naturlig etter din ansiktsform.

SKINOVAGE BALANCING BIO-CELLULOSE MASK

Denne masken fra Babor er spesielt laget for kombinert hud som mangler fuktighet. Samme her, Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Begge maskene bør virke i 15-20 minutter.

Siden jeg har en slags kombinasjonshud med litt fett og mye tørt, kan jeg fint bruke begge, men om jeg var mest opptatt av fukt hadde jeg gått for Skinovage Calming Bio-Cellulose mask. Maskene er kjølende og føles veldig behagelig på huden. De kommer i en pakke med fem stykker, alle i separate pakker, så du lett kan ta med deg et par på tur uten å styre med en stor krukke eller flaske i toaletmappen. Et tips er også å legge de i kjøleskapet, spesielt deilig på varme kvelder.

Processed with VSCO with s2 preset

Husk å alltid peele litt før du tar maske eller rens veldig godt! Jeg vet mange slurver med rens og peeling og det er ofte da kvisene kommer. Peeler du, så får du maksimalt ut av maskene og de trekker veldig godt inn i huden.

Når du legger masken så ta det som blir av overflødig produkt og legg det nedover halsen og hendene. Vi har en lei tendes til å glemme hals og hender det kan lett synes. Ikke vask av produkt etter at du fjerner masken, men smør inn det overflødige.

Når du tar av masken vil du virkelig føle forskjell, huden har fått en fuktbombe og stråler av fukt og glød! Det er veldig deilig å legge seg etterpå da maskene gir en beroligende effekt på huden.

-7606489685389682774__MG_2259

I pinsen var vi på Støtvig Hotell og det var så utrolig deilig med spa og egentid. På Støtvig selger de Babor-ampuller i resepsjonen og du kan feks bruke en etter en dag i spa.

Når du skal velge rett ampulle for deg og din hud så tenk på dette: Ampulle-serien inneholder 14 unike ampuller som er sortert i fire forskjellige grupper. Det er lett å velge riktig ampulle ut fra beskrivelsen på pakken.

For å gjøre det enkelt deles likevel ampullene inn i fire katagorier: LIFT & FIRM, HYDRATION, REPAIR og SOS. Velg den som du tenker passer deg best eller få hjelp i en skjønnhetssalong om du er usikker. After Sun er perfekt etter en dag i solen, mens Lift Express gir en umiddelbar oppstrammende effekt. Lurer du på hvordan du skal bruke opp hele ampullen? Da sjekker du bloggen til ANKI

MG_2212

Leave a comment