Vinteren er tøff med huden. Ofte skjønner vi ikke hvor mye den får gjennomgå før våren kommer og vi slipper så mye variasjon mellom ute og inneklima. De siste ukene har jeg kjent på en knusktørr hud i ansiktet og det hjelper ikke akkurat at vi bor i støvhelvete og allergisesongen herjer.

Huden min var så tørr at da jeg var på behandling hos Babor i går, så sugde den opp hele fem ampuller med masse fukt. Det gjaldt både ansikt, hals og hendene. For det er jo akkurat disse områdene som man kanskje også glemmer litt? Du husker sikkert å smøre ansiktet, men kanskje ikke alltid hals og hendene? Og hva med øyepartiet? Her tror jeg mange slurver mye.

IMG_0383

Og det vil dessverre kanskje gi deg en ubehagelig overraskelse senere. Selv merker og ser jeg at jeg har vært mye flinkere til å smøre ansiktet enn hals og hender. Så de to siste årene har jeg blitt mye bedre på dette. Jeg har med håndkrem i vesken og smører alltid halsen, morgen og kveld. Øyepartiet får også en god dose krem, både dag og natt.

Denne øyekremen fra BaborLifting Cellular Dual Eye Solution (Day+Night) er en øyeffektiv anti-aging duo som inneholder nøye utvalgte aktive ingredienser for både natt og dag. Dagkremen jevner ut og strammer opp området rundt øynene. Nattkremen motvirker aktivt dannelsen av mørke ringer og poser under øynene.

IMG_0393

SPA Shaping Daily Hand Cream er en annen favoritt. Denne har jeg ofte med i vesken og smører jevnt gjennom hele dagen. Den inneholder nori alge-ekstrakt som er plantebasert UVA-beskyttelse med ekstrakt fra tusenfryd, som hemmer produksjonen av melanin.

Babor Sea Creation Cream er kremen over alle kremer og for deg som ønsker det lille ekstra for huden. Babor Sea Creation Cream er en helt unik krem som reparerer skader i huden og jobber på absolutt alle plan. Jo mer stresset huden er desto bedre fungerer dette produktet. Kremen reparerer alle skader i huden og stabiliserer huden på alle nivåer. Forbedrer hudens egen beskyttelsekappe og beskytter cellene. Den gir også en fantastisk glød, forbedrer elastisiteten og spensten.

Jeg anbefaler spesielt at du unner deg en behandling etter vinteren, får skrubbet vekk døde hudceller og tilført fukt med ampuller, maske og krem. Du kan selvsagt også gjøre dette hjemme, men akkurat en slik kræsj behandling synes jeg er fantastisk å unne seg før sommersesongen!Leave a comment