C82B437F-DDF0-45AB-95BC-410E3D8B3177

Endelig er dagen her! Vi har fått nøklene til vårt nye hus!🏡

Her får dere en liten sneak peak, gleder meg til å sitte ute på verandaen og fikse hagen til våren☀️

 

Det er en del som skal pusses opp og vi skal møte med håndverkere allerede i morgen. Jeg har nesten ikke sovet de siste nettene, det er mange tanker som farer rundt i hodet. I tillegg er både jeg og mini nede for telling med forkjølelse. Jeg føler meg litt bedre i dag, men Ella Victoria fikk feber i natt og har ikke vært i form. Så her går det i smothie og litt is når hun orker. Men med på overtakelse var hun og var veldig spent på sitt nye rom. Det falt i smak, men trengte et malingstrøk mente hun😉 Skikkelig kjipt når det er så fint ute også, føles som om våren endelig har kommet! Jeg er ikke så glad i mye snø og tung vinter, så jeg tar gjerne bar asfalt, snøsmelting og fuglekvitter nå. Har funnet frem sneakersene og ryddet bort de tyngste vinterskoene. Det er meg, evig optimist☀️

Jeg beklager litt dårlige oppdateringer om dagen, jeg har som sagt både vært syk og sliter med å få dagene til å gå opp. Det er mye som skjer med nytt hus, mye å sette seg inn, pakking og rydding. Mange som sendte meg bekymringsmeldinger på Instagram tidligere i uken og det setter jeg stor pris på. Men det går fint, jeg har skjønt at dette kun er en periode og håper at når vi får satt i gang håndverkere neste uke, så man ikke føler seg i så limbo. Fordi det har jeg følt den siste tiden, men tror det snur nå.

B369E51F-E602-4F15-8AAE-BCDB35E0E8F0

Og solen gjør jo alt så mye bedre! Fredagstipset fra meg til deg denne fredagen må bli å ta seg en kaffe eller is i solen. Nyt energien og kanskje plukke meg deg denne BOKEN hjem til helgen? Jeg leste den ut på et par dager forrige uke, veldig fengende. Jeg fikk DISSEtil Valentine og det er noe av det beste godiset jeg har smakt. Må prøves!

Annonselink: Jeg er alltid på jakt etter produkter som gir glød, DENNE var så billig og har hørt den er bra, så gleder meg til å teste. God helg!  

4 Comments

 • Kristin
  Posted March 1, 2019 9:55 pm 0Likes

  Gratulerer med nytt hus og lykke til med oppussing
  Mye styr mens det står på men blir nok superfint😊😊
  Ha en flott helg
  Her er fredagsbuketten på bordet og en deilig rødvin i glasset

  • Silje Pedersen
   Posted March 1, 2019 10:17 pm 0Likes

   Tusen takk, Kristin:) Spennende tider! Nyt glasset og riktig god helg🤩☀️

 • Live
  Posted March 3, 2019 8:25 am 0Likes

  Gratulerer!
  Deilig med nøklene i hånden 🙂
  Nå som håndverkerne skal i gang er det lurt å følge godt med, typ ta en tur innom flere ganger i uken.Dette for å styre unna misforståelser og uønskede endringer, slik som kontakter eller annet på feil sted når du bygger om/ endrer på kjøkken og bad etc.
  Slikt er ergelig, så lurt å være litt i forkant 😉 Lykke til 🙂

  • Silje Pedersen
   Posted March 3, 2019 12:38 pm 0Likes

   Hei Live, tusen takk for tips! Det skal vi gjøre, helt enig det er jo både ergelig og dyrt. Tusen takk, godt å endelig være i gang. Føles som en evighet siden vi kjøpte, selv om det bare er tre måneder. Ha en fortsatt fin søndag!

Leave a comment