Foto og styling

Foto & Styling

Vil du ha profesjonelle bilder til din bedrift?
Silje og Maria tilbyr ulike pakker til deg som trenger bilder til å promotere din bedrift, deg som ønsker en minimakeover, møte Silje personlig eller til venninnefest/bachelorette party/miniforedrag.

4900,- +mva

30 minutter fotoshoot og styling. Til deg som vi ha profesjonelle bilder til din bedrift, LinkedIn eller sosiale medier som du kan bruke til å promotere deg og din merkevare. Kanskje trenger du hjelp til å bli komfortable foran kamera? Vi hjelper deg, så du kan skinne og bli den beste utgaven av deg selv.
Et antrekk stylet av Silje. Stylingen skjer i forkant med ønsker via mail. Silje er ikke tilstede på fotoshoot.
Foto og leveranse av 3 ferdige retusjerte bilder. Portrett, halvfigur og helfigur (eller etter ønske).

Book nå
8500,- +mva

1 time foto og styling. Til deg som ønsker en pakke med profesjonelle bilder og møte Silje.
To antrekk stylet av Silje og personlige stylingtips på fotoshoot. Du kommer sminket, mens Silje gir mini makeup touch up og tips til hårstyling.
Foto og leveranse av 5 ferdige retusjerte bilder. Portrett, halvfigur og helfigur (eller etter ønske). Vi hjelper deg også med 2-3 videosnutter til dine sosiale medier
Ønsker du full makeup og hårstyling, så ordner vi dette for et tillegg.

Book nå

4 timer. Denne pakken er perfekt for et venninnetreff, Bachelorettparty, bursdag eller makeover. Personlig møte med Silje som gir et miniforedrag og personlige stylingtips. Vi kan også sørge for hår og makeupartist.
Vi sørger for lett servering av musserende og snacks.
Foto og leveranse av 12 ferdige retusjerte bilder. Portrett, halvfigur, helfigur eller behind the scenes. Send forespørsel på pris, så utformer vi detaljene.

Send forespørsel

Garderobe makeover. Silje kommer hjem til deg, vi planlegger og organiserer din garderobe. Du kan bestille denne pakken med eller uten foto.

Send forespørsel

Trenger du hjelp til å plukke ut brudekjolen, styling og helhet til den store dagen?
Silje har lang fartstid i bransjen og kan hjelpe deg med alt fra A til Å innen kjole, antrekk til brudgom og brudefølge, styling og kontakter med leverandører.

Send forespørsel

Book en videokonsultasjon med Silje. Uansett hvor du befinner deg i verden, så kan jeg hjelpe deg med løsninger på dine utfordringer når det gjelder farger, stil, tilbehør og garderobe. Jeg tilbyr private video-konsultasjoner etter avtale. Vi går igjennom din garderobe for å se nye muligheter, hva som eventuelt mangler og velge ut det du vil ha med videre. Jeg setter også opp en shoppingliste til deg etter endt samtale og du får en pdf med inspirasjon til akkurat din garderobe.

Send forespørsel

Silje hadde mange forslag jeg aldri hadde tenkt på selv. Hun visste akkurat hva som passet meg og min kroppsfasong. Hun kom med gode innspill på både farger og tilbehør. Det var kjempespennende å jobbe med Silje, nå har jeg fått øynene opp for helt andre kombinasjoner til min garderobe. Jeg hadde ikke valgt å ta på meg disse antrekkene uten din hjelp!

Kine, jobber i barnehage

Jeg synes det var så inspirerende å jobbe med Silje! I en hektisk hverdag som advokat og småbarnsmamma, strekker ikke alltid tiden til. Silje gav meg mange gode tips jeg kan ta med meg og enkelt bruke. Jeg skal også prøve å bruke mer farger, noe jeg ikke er så god til i dag. Anbefales!

Ina, advokat

January 2017