Processed with VSCO with s2 preset

Noen uker føler jeg bare løper fra meg, så et av målene for 2019 skal være å starte mandagen med en god intensjon om å få mest ut av uken, både privat og på jobb. I det siste har jeg lurt på akkurat hvordan jeg skal gjøre det. Ofte synes jeg mandagen blir hesblesende med så ekstremt mye som skal gjøres at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte eller hvor dagen gikk. Lange lister som absolutt ikke blir innfridd✍️

Da er det lett for at uken også blir slik og at jeg føler at jeg henger bakpå med jobb, blogg og private prosjekter.

Privat er vi i en “flyttefase” akkurat nå med overtakelse allerede neste måned. De som flytter inn hos oss skal ta over i april, så det betyr at vi har litt tid på oss. Allikevel kjenner jeg på stresset, jeg vil gjerne komme i gang med pakking og organisering. Målet er å kvitte seg med mest mulig og dra minst mulig “rot” inn i det nye huset. Jeg tror vi på mange måter kan ha godt av å starte med blanke ark.

Vi er i planleggingsfasen og jeg ser at det kanskje ikke blir mulig å få til alt det vi ønsker før vi flytter inn. Men om vi får til de største prosjektene, så tror jeg det vil løse mye. Vi har allerede bodd i oppussing en gang, så det gjør jeg ikke igjen. Verken smart for ekteskapet eller helsen. På onsdag skal vi ha befaring, så håper at i alle fall mye kan løses på en måneds tid✔️

Denne uken fyller datteren vår 4 år og jeg skjønner ikke helt hvor tiden ble av. Plutselig ble hun så stor, med sammenhengende setninger, kler på seg selv og skal bestemme antrekk, bestemte meninger og sterk personlighet. Til bursdagen sin neste helg ønsker hun seg en levende enhjørning, ballettskjørt og stor kake. Vi får se hva vi klarer å innfri, bursdag blir det uansett🎂

Så i dag skal jeg planlegge uken. Ha et veldig hyggelig møte med meg selv der jeg setter opp mål, delmål og langsiktige mål. Hva jeg ønsker skal skje og hva som er realistisk. Treningen skal også bli høyt prioritert, overskudd er utrolig viktig for god livskvalitet🙌

Ønsker dere alle en nydelig start på uken!

 

 

Leave a comment