Høsten kommer fort kjenner jeg, det er så mye kaldere på kvelden nå men fortsatt fin temperatur på dagtid. I disse dager er det kanskje ikke så enkelt å tenke over hva man skal kle seg i? Jeg sliter ofte litt selv på morgenen, men mye blir litt lag på lag.

Jeg vet i alle fall at jeg kommer til å investere i et par ting denne høsten (selv om vi fortsatt lever i Ikea-poser), men jeg vil være nøye med å velge funksjonelle og fine plagg, så jeg unngår bomkjøp. Allikevel er det slik at jeg ofte bruker “opp” noen plagg i løpet av høsten. Det kan være en spesifikk ullgenser eller et par sko som blir veldig mye brukt. Noen ganger hjelper det å skifte hælkappe og såle, andre ganger har jeg slitt favorittene helt ut. Et par ting jeg ser etter denne høsten og som er supre som overgangsplagg i denne perioden hvor været er så skiftende:

Annonselinker:

Høstlig mønster. Denne kjolen fra Stine Goya er gammel, men det er så mange som spør om den. Jeg fant denne superfine kjolen HER og må si jeg synes den er utrolig fin! En wrap kjole passer alle fasonger og er superlekker til både fest og hverdags. Kan brukes med høyhalset til vinteren, en kul skinnjakke og boots. Har du en lignende sommerkjole, kan du jo bare gå for en lignende type styling.

host

Apropos boots. Cowboy-stilen er kommet for å bli. Tror mange har et elsk eller hat forhold til denne trenden, men jeg synes et par boots kan være kult.

Om du ikke skulle like det, så hva med et par BOOTS eller en veske i leopardmønster? Passer til det meste og spicer opp stilen på 1-2-3.

En gul veske lyser opp på grå hverdager og kan brukes både til fest og hverdags.

En blazer er det perfekte overgangsplagget og kan brukes over kjoler, skjørt eller bukser. Alle disse plaggene kan brukes om hverandre og styles på mange måter.

Og jeg har klikket meg hjem DENNE. Bare et par ruller git umiddelbar løft i håret og det trengs på høsten. Gleder meg til å teste!

2 Comments

 • Ranveig
  Posted August 15, 2019 6:16 pm 0Likes

  Takk for gode tips 🙂 Høsten er så fin, med nye farger og strikkegensere man kan hoppe inn i. Kunne tenke meg å kjøpe hårrullene jeg også, men aner ikke hvordan jeg skal bruke dem for å få litt volum på toppen. Jeg har langt tungt hår. Trenger noen tips på dette. Gjerne en «how to» video eller bilder, tar imot med stor takk 😊

  • Silje Pedersen
   Posted August 21, 2019 9:49 am 0Likes

   Hei Ranveig, beklager sent svar, her går det litt i ett med jobb pog oppussing. Det skal jeg prøve på, takk for innspill! Ha en fin dag:)

Leave a comment