Det er ingen hemmelighet, jeg elsker å kle meg til fest! Selv med en voksende mage, så synes jeg det har vært utrolig gøy å kle seg denne høst og vinteren. Nå begynner magen å bli stor, men jeg håper at jeg klarer å komme inn i en av favorittkjolene mine i morgen.

IMG_3559
I drømmekjole på fotoshoot i høst! Foto: Ignat Wiig for H&M

Siden jeg også elsker bling, blir det nok noe i form av øredobber, hårbøyle eller annet stæsj. Er du litt ute i siste liten, kan et par glittrende øredobber og noen kule strømpebukser gi en gammel kjole en helt ny look.

SNY04298
Fotoshoot med Kvadrat. Kjole fra Gina Tricot. Foto: Alessio Attenasio

For hvem bryr seg egentlig om hva du hadde på ifjor? Eller om du hadde samme kjolen i julen? Jeg går i alle får gjenbruk i morgen, en av kjolene som allerede henger i skapet skal på. Stylingen kan jo bli helt anderledes selv om man velger samme kjole.

SNY04180
Kjole fra H&M. Foto: Alessio Attenasio

Med en datter som også elsker å pynte seg, så tenker jeg vi starter festlighetene tidlig i morgen. Det å leke dress up i mammas garderobe er så morsomt og jammen får jeg ikke stelt håret hos frisøren også (aka Ella Victoria).

Og det er noe spesielt med å se menn i en flott dress, ikke sant? Synes mannen min alltid er ekstra fin i sin Hugo Boss dress, nesten som jeg blir litt forelsket på nytt! Gleder meg til å feire med han, datteren min og gode venner i morgen.

SNY04131
Det er noe med menn i dress, I am right? Her på fotoshoot med Influencer Espen Hilton i dress fra H&M. Foto: Alessio Attenasio
FC51DB4F-B9E2-4156-99F2-1B0AF5D8A416
I love polkadots! Og perfekt kjole enten kul på magen eller ei. Denne kjøpte jeg to størrelser større en jeg vanligvis pleier og den kostet 300 kr. Røde detaljer setter stilen.
IMG_7615
Kjole fra Munthe. Denne passer ennå og så fin på. Strømper fra Wolford, pumps fra Valentino og veske YSL.
IMG_9365
Kjole fra Giambattista Valli for H&M.

Fem smarte tips:

Bruk et paljettbelte i livet på en gammel kjole

Tilbehøret gjør mye! Øredobber, hårbøyle eller masse spenner er fresht

Kule strømpebukser er flott! Mønster, glitrende stener eller polkadotter gjør deg festfin

La makeupen skinne. Gå for glittrende sølv og gull, gjerne på både øyne og negler

Har du noen silkebånd liggende? Knyt de gjerne oppover bena fra skoene, putt en sløyfe på pumpsene eller la et gammelt kjede bli din nye ankelrem med glittrende stener. Voila!

Godt nytt år! Ønsker dere alle en fantastisk flott feiring!

Leave a comment