BC828580-710A-4CFD-964C-C0535D6E8444

God mandag!

Håper dere alle har en fin start på uken. Vi har brukt helgen til å rydde og sortere klær. Både mine og alle Ella Victoria sine babyklær og leker. Det var veldig godt å få oversikt over det vi skal ha med i nytt hus, det som skal gis til Fretex og noe som skal selges. Jeg tenker å legge ut noen plagg for salg på Instagram stories, samt her på bloggen og kanskje Tise eller Finn. Hva synes dere? Har fått mange spørsmål allerede, så legger ut noen av de første plaggene i dag.

F96268E1-E456-4A95-91BB-18A9066596E8   

Men over til dagens tema: Et skjørt, tre stiler. Kun 2 bilder på bloggen, men det kommer video på Instagram stories og IGTV i løpet av dagen, der jeg har stylet dette skjørtet på tre ulike måter. Og med litt annen stil enn på disse bildene. Et slikt skjørt har mange bruksmuligheter og jeg elsker både snitt og fasong. Dette er fra H&M. Stylet med genser for en litt casual look eller jakke og en topp for en middag.

Jeg er veldig opptatt av flerbruk når jeg shopper nye ting og tror det er lurt å tenke på minst 4-5 (helst 10) måter du kan bruke plagget på. Dette skjørtet er klassisk med en liten tvist med splitt, og passer like godt i vår som høstgarderoben.

Jobber med innlegg på vårtrender, regner med å ha det klart i morgen: ) Ønsker dere en nydelig mandag!

 

 

Leave a comment