Finnes det noe bedre en deilig fotpleie hjemme på eget bad en søndag kveld? Fotpleie er faktisk veldig undervurdert!

Som gravid så har jeg et par triks jeg sverger til etter mange timer på beina. Det er tøft å bære på så mye ekstra vekt for føttene og på kvelden er jeg hoven og har ofte litt vondt i både føtter og legger. Sirkluasjonen er jo ikke akkurat på topp, så den kan godt få litt hjelp.

IMG_7235

Et fotbad 1-2 dager i uken, krem og spray er mine medhjelpere akkurat nå. Den egenpleien du kan gjøre hjemme for det deg selv er faktisk den beste investeringen i egen helse. Føttene dine kommer til å takke deg!

IMG_7233

Jeg har godt fast til fotterapeut i mange år og hun introduserte meg for Gewhol for rundt 7-8 år siden og siden har jeg brukt det hun anbefaler. Som tidligere ballettdanser vet jeg at det er utrolig viktig å ta vare på føttene, jeg har hatt min del av både tørr hud, inngrodde tånegler, ødelagte negler og vonde føtter etter dans på tåspiss så blodet sprutet. Så jeg har gått til Agnes sikkert 3-4 ganger fast i året det siste ti årene for behandling, men det er selvsagt mye du kan gjøre selv hjemme på badet. Og jeg må si at 1-2 dager i uken er helt himmelsk nå som føttene er så hovne på kvelden.

IMG_7234

Alle har godt av å sitte i fotbad, ta en peeling og smøre seg inn med tilpasset krem. Det anbefales å smøre seg inn morgen og kveld på føttene. Personlig så gjør jeg det heller slik at jeg bruker spray om morgenen og krem om kvelden når jeg kan få hjelp av mannen.

Et par tips til god fotpleie:

Det er ikke like enkelt å smøre seg selv (hei magen!). Da gjør en kjølende fotspray susen. Gehwol Herbal Lotion inneholder naturlig rosemarin, lavendel og furu. Den er avkjølende og gjør føttene friskere.

Hovne føtter på slutten av dagen føles så mye bedre etter et deilig og Gehwol Refreshing Footbath med algeekstrakter, salter og mykgjørende ingredienser. Karbamid og algeekstrakter gir masse fuktighet til huden, og sørger for at den holder seg myk og smidig. Å ta fotbad regelmessig er en enkel forsikring og behagelig måte å ta vare på huden din. Det forebygger sprekkdannelser, sår og tørr hud.

Soft Feet Scrub peeler vekk den døde huden og kan du bøye deg, så er den super å ha med seg inn i dusjen.

Gehwol Nailcare er en favoritt jeg har sverget til lenge. Det er en pleiende og styrkende negleolje for hender og føtter. Den behandler ødelagte negler og gir mye fukt. Er du tørr, så vil du elske denne!

Husk at huden trenger ekstra pleie nå om vinteren. Vi går med tykkere sko og sokker som kan skape klamhet og ubehag. Både føtter og tær kan gjennomgå med trening, selskap osv.

Noen har varme føtter, andre kalde. Gehwol har produkter som passer alle.

IMG_6627

Gehwol er stor fotpleieserie med produkter for enhver smak. Produktene er laget av rene plante- og urteekstrakter, noen også med eteriske oljer og andre velkjente råvarer som homning og melk.

Jeg anbefaler alle å finne seg en fotteraput man stoler på. Noen ganger kan man ha ulumskheter som man ikke er klar over, men som er lett å behandle. God fotpleie!

Leave a comment