D4D4B618-6A94-42EB-AD0F-DC2E88C00D1D
Valgets kvaler i Chanel-butikken

Jeg har alltid vært en sånn person som sparer. Etter å ha vært ganske så blakk student i USA, lærte både jeg og mannen oss verdien av penger ganske så kjapt. Da vi fikk oss jobb, satte begge opp sparekontoer. Personlig så har jeg sparekontoer til ulik bruk, gjerne til reiser, uforutsette utgifter (kjedelig, men nødvendig) og i de siste to årene har jeg hatt en helt spesiell konto. En konto der jeg har spart til drømmevesken.

90B8383B-6175-451D-BB83-FE57AA8140AE

Jeg har ønsket meg en tweed-veske fra Chanel i en hel evighet og jaktet på en brukt i nesten to år. Men det er en el utfordringer ved å kjøpe brukt tweed og spesielt på nett siden du ikke vet om stoffet har holdt seg godt og ikke minst: Om stoffet lukter.

2A9AA0E9-A743-409C-9328-6FEC97740C88

På de siste turene til Stockholm og København så har jeg vært innom hver eneste vintagebutikk og i selve Chanel-butikkene. Men i Chanel-butikken så synes jeg prisen var helt horribel. I Barcelona stod derimot drømmevesken å ventet og jeg slo til.

8F31192F-D3E2-4CA6-B131-57109F10B754

Der fikk jeg også tilbake VAT på flyplassen og kunne lett tolle den inn i Norge da vi kom på Gardermoen, uten at det ble så stor forskjell i pris.

75270A9D-EF7C-4A63-81E5-8B0A0E529102

For meg så er det noe helt spesielt å kjøpe noe jeg har spart til lenge. Det gir en god følelse av stolthet og lykke. Jeg vet mange anser det som galskap, men jeg har aldri angrep på mine veske-kjøp. Dessutten så vet jeg at andre bruker mye mer penger på helt andre ting-vi er alle forskjellige.

Jeg har andre Chanel-vesker som betyr mye for meg, så jeg vet at jeg kommer til å glede meg like mye over denne. Jeg var faktisk litt usikker på om jeg skulle ta rosa, men det var mannen som overtalte meg. Vesken kommer både til å minne meg om turen til Barcelona og de målene jeg har nådd gjennom hard jobb og sparing. Den kommer også til å stå som en påle på alt jeg har gått igjennom det siste året, spesielt når det stormet som værst og det føltes som tyngst. I de stundene lovte jeg meg selv en ting: Jeg skulle komme meg igjennom det og jeg skulle unne meg noe helt spesielt….

Fredagstipset får bli at mye er mulig, en sparekonto kan hjelpe deg å realisere en drømm, uansett om det er en reise, sykkel, veske eller nytt kjøkken. Ønsker dere alle en nydelig helg!

3 Comments

 • Hilde Elisa
  Posted April 26, 2019 7:37 pm 0Likes

  Jaaa! Du tok den jeg syntes var helt klart finest! 💗💗💗
  Enjoy!!

  • Silje Pedersen
   Posted April 27, 2019 8:54 am 0Likes

   Tusen takk💗💗Såå fornøyd🌸🌸🌸

 • Maren
  Posted May 6, 2019 11:58 pm 0Likes

  Fantastisk fin! Hvordan gjør du det med fortolling av vesker?

Leave a comment