16070284-384D-4155-A41F-7C47FE34BFAA

Det er offisielt min favoritt måned!

I juni har jeg bursdag og det er også sesong for favorittblomsten min, peoner🌸Det er nok til å få frem smilet. Men håper at varmen kommer for å bli nå så vi kan få ta i bruk alle sommerplaggene. Sommeren går så fort synes jeg og juni er er en av de månedene som flyr.

94B506D7-1E47-4FC6-A048-21812FCEE7E9

Så istedenfor å stresse så mye, så skal jeg tenke godt igjennom hverdagsvalg som gjør det lettere for meg selv og de nærmeste. Denne måneden skal nytes!

AE914A4A-14BA-47F7-9743-779CF5429DE6

Jeg har store planer om følgende i juni:

☕️Morgenkaffe og invitere til vin på verandaen og i hagen. Selv om ALT annet henger inne i huset, så får man prøve å nyte det man kan. Håper vi kan se tilbake på disse månedene og le om ikke så lenge…

Bursdagsfeiring! De siste årene har jeg vært veldig ambivalent til bursdagen min. Jeg elsker å feire bursdag, men tallene minner meg ofte bare hvor langt unna vi er et søsken til datteren min❤️Men jeg prøver å skifte dette mindsettet nå og vil heller fokusere på det jeg har.

🚲Sykkelshopping. Jeg har virkelig slitt med å finne ut hva jeg vil ha, men nå må det skje for jeg vil få brukt sykkelen mest mulig i sommer. Noen gode tips?

Big Little Lies. Yes! Premiere på Netflix 10. Juni. Har du sett den? Om ikke så får du se første sesong nå da, så er du oppdatert.

Masse peoner og ute har jeg fått Hortensia av mannen. Det blomstrer og jeg synes det er veldig gøy å pusle i hagen.

Mini Getaway. Til helgen tar vi et avbrekk fra hele huset og oppussing (skal skrive et eget innlegg, men holder på å miste forstanden), da skal vi bade og kose oss sammen alle tre.

Freshe opp sveisen hos friøren før bursdagen. Det skal bli digg!

Vi er i en prosess med å bestille møbler, noe spesiallaget, andre kjøpt fra kjeder og jeg er så spent på hvordan det blir når vi skal innrede.

Ønsker deg en strålende juni☀️☀️☀️

Silje

Leave a comment