Sånn ble det! Vi gikk for rundt bord fra BoConcept hos Skeidar som heter Granada og jeg er så utrolig fornøyd. Vi brukte lang tid på å finne det riktige bordet for oss, men når vi så dette så var det slik at vi begge falt helt for håndverket, fargen og utførrelsen på bordet. Det er mye spill i treverket som er i valnøtt og det kommer godt frem når solen står på. Dette er et bord vi skal ha lenge, og vi ønsket et noe som kunne fungere både i hverdagen, med et par gjester eller et selskap på 10-12 personer.

Noe av det geniale med dette bordet, er at platene ligger inne i selve bordet. Dermed trenger du ikke å tenke på at disse skal oppbevares noe annet sted. Dette var et viktig poeng for oss, for selv om vi har plass så synes vi det var lettere å bare ha platene så lett tilgjengelig.

Et rundt bord er sjarmerende og fungerer ypperlig både i hverdagen og til større selskap. Vi hadde nyttårsaften hos oss og alle 14 (!) gjestene kunne se hverandre mens vi spiste og pratet. Vi gleder oss til mange flere middagsselskaper og sammenkomster her, nå er det bare å få på plass resten av møblene. Ser for meg en kul vintage bartralle og en skjenk til finserviset. Vi skal muligens ha et teppe under bordet, men det har vi ikke helt bestemt oss for ennå.

IMG_9975

Bordet heter Granada og du finner det HER Stolene er også fra Skeidar og de er veldig gode å sitte i. De kommer i flere farger, men jeg falt for denne duse fargenyansen.

Er du også på jakt etter drømmebordet eller møbler? Akkurat nå kan du gjøre helgekupp på massevis av varer fra idag til lørdag. Du finner tilbudene hos Skeidar. Masse fint og gode tilbud til deg som er på jakt etter møbler til hus eller leilighet!

IMG_0133

4 Comments

 • Elisabeth
  Posted February 14, 2020 1:19 am 0Likes

  Det ble kjempelekkert!
  Nydelig farge på veggene og det ser virkelig koselig ut med rundt bord.

  • Silje Pedersen
   Posted February 14, 2020 3:23 pm 0Likes

   Tusen takk, Elisabeth! Vi er veldig fornøyd med spisestuen. Ja, det er kjempekoselig med rundt bord, det blir så mer sosialt synes vi:) Den blåfargen på veggen er vi også glade for at vi valgte, deilig med noe annet enn hvitt. Ha en herlig helg! Hilsen Silje

 • Kaja
  Posted February 23, 2020 7:45 am 0Likes

  Veldig fint! Hvilken str har dere i lampa? Ser på desarmere ☺️

  • Silje Pedersen
   Posted March 2, 2020 3:03 pm 0Likes

   Hei Kaja. jeg tror det er den største:) Beklager sent svar! Hilsen Silje

Leave a comment