Endelig snø og litt lysere! Til søndag er det første søndag i advent og hei hvor tiden bare flyr avgårde. Med sykdom, jobb, en aktiv 4 1/2 åring og en voksende mage, er det såvidt jeg henger med. Men jul blir det uansett og jeg er i allefall glad for at både julekort, noen gaver og adventskalender er på plass. Det gjør listene litt kortere:)

I dag er det Black Friday og jeg vet mange var oppe tidlig for å shoppe, var du? Akkurat det med å stille seg i kø kl 05 på morgenen har jeg ikke klart å skjønne, selv etter fire år i LA der det selvsagt var mye større med Black Friday enn her hjemme.

Etter en uke i sykesengen, så må jeg innrømme at det ble litt shopping på nett denne uken, både til meg selv og gaver. Følte jeg fikk noen veldig gode kupp. vi får se når de kommer.

I helgen som kommer skal vi på danseforestilling og Ella Victoria gleder seg sånn til å danse for alle. Husker selv jeg synes det var stas, men også litt skremmende, så vi får se hvordan det går. Ellers så er det en rolig helg, vi har en del nye ting som skal henges opp her hjemme og har lyst til å få pyntet ferdig. Kanskje blir det også pepperkakebaking, elsker når den duften fyller huset.

jul13

Tipper det er mange som skal pynte til jul denne helgen? Vi tyvstartet litt med treet på grunn av både mørketid og bilder, og har ikke angret et sekund. Litt mer pynt på treet har kommet opp i løpet av uken, veldig koselig å gjøre sammen etter barnehagen.

Ønsker deg en herlig helg og titt innom på søndag, da har jeg en giveaway du ikke må gå glipp av!

PSST: Om du har lyst til å nominere meg for Vixen Awards under influencer livsstil, så blir jeg veldig glad for det. Du kan STEMME HER.

Leave a comment