Fant jeg faktisk da jeg gikk gravid med Ella Victoria og jeg endte opp med å bruke de utrolig mye siste delen av graviditeten.

Denne gangen har jeg lett overalt etter bukser, men må innrømme at uvtalget ikke er så utrolig imponerende. Det er faktisk mye enklere å kle seg i skjørt og kjoler.

Men disse buksene var en av de få tingene jeg beholdt av gravidklærne og det er jeg veldig glad for. De var en gave/sponset den gangen og jeg husker jeg var så glad for en bukse som faktisk så helt vanlig ut og som jeg slapp å dra over magen. Jeg vet mange synes det er behagelig som gravid, men jeg synes det er både ubehagelig og ofte blir så mye stoff på magen.

Denne er ganske dyr, men de har andre fine bukser og kjoler på tilbud også, så verdt en titt om du selv leter, Plusset er at jeg fikk brukt den både i graviditeten og etterpå, så jeg hadde nok bestilt den selv om jeg ikke hadde fått den sponset. Bedre med en fin bukse, enn flere som er litt halveis. Ønsker deg en fin dag videre!

Foto: Sara Johannessen

IMG_1443-2

Leave a comment