IMG_6181

Norsk sommer på sitt beste: Deilig sommervær, kjolevær, sol, uteservering, varmt og deilig. Norsk sommer på det mest frustrerende: Kaldt, regn, overskyet og grått..

Det er lenge siden jeg bestemte meg for at jeg ikke orker at været skal diktere dagen eller humøret. Det er ikke alltid det går, men det er lov å prøve!

Jeg “sparer” veldig sjelden på kjoler eller fine plagg i garderoben, jeg vil bruke de og gjerne så mye som mulig. Har jeg en ny favorittkjole, så får den ikke henge lenge urørt i garderoben. En pen kjole kan brukes både til fest og hverdags, ulik styling gjør det enkelt å tone opp eller ned stilen.

Her er fire smarte tips for å holde stilen og varmen:

Annonselinker

1.Ull er gull. Det finnes tynne ullsingletter du kan ha under kjolene helt uten at det synes. Det kan også være kult med en ullgenser eller STRIKK over en kjole. Vipps så holder du varmen på kjøligere dager. ELSK på denne FARGEN og hvor fin er ikke denne kjolen med Polkadotter?

2. En skinnjakke eller en enkel og rimelig olajakke holder garantert stilen og varmen. Klassisk skinnjakke HER.

3. Jeg fryser sjelden på beina, men om du er frossen på vei til jobben, bruk en jeans under kjolen. Denne type KJOLE er flott på nesten ALLE kroppsfasonger

4. Synes du kjolen er for fin for hverdagsbruk? No such thing! Ton den ned med enkle grep. Et par sneakers, en stråveske er perfekt til hverdagslooken sammen med en jakke eller ullgenser. NYDELIG kjole som kan brukes i bryllup eller med ballerinas til hverdags. FinKort kjole

På første bildet var jeg i møter og det andre er fra ELLE-festen med designer Nina Jarebrink.

IMG_435510C4730A-1

5 Comments

 • Elisabeth
  Posted June 20, 2019 6:53 am 0Likes

  Er så enig men har ikke vært flink til å bruke sommerklær uansett vær.
  Men i går hadde jeg skjørt på meg selv om det var regn.
  Fryser alltid trodde jeg, men jeg gjorde jo ikke det i går.
  Så her er det bare å kjøre på!
  Du er alltid så elegant og flink til å variere på hva du går med 😃

  • Silje Pedersen
   Posted June 20, 2019 11:30 am 0Likes

   Tusen takk, Elisabeth! Veldig hyggelig å høre:) Jeg prøver å bruke alt jeg har, så det ikke blir hengende. Jeg tror det er litt varmere enn vi tror også. Et annet tips som jeg sverger til er et ekstra tynt underskjørt under kjolene, det hjelper også. Ha en nydelig dag!

 • Jorun
  Posted June 20, 2019 4:58 pm 0Likes

  Hei er 168 cm høy og bruker alltid korte kjoler pga føler meg kort i lengden 😀tror du det vil passe med midi lengde kjole rett under knærne til min høyde? Ellers nydelig innlegg og synes at du kler deg såå fint🤗

  • Silje Pedersen
   Posted June 21, 2019 7:49 pm 0Likes

   Hei Jorun, det skjønner jeg:) Jeg tror det. Bruker du hæler, kitten heels eller kilehælsandaler? Det vil forlenge beina også. Ellers tenker jeg det går helt fint med ballerinas og sandaler til den lengden. Jeg er 172 og går mye i midi lengde. Tusen takk, veldig hyggelig å høre:) Ønsker deg en nydelig helg! Hilsen Silje

 • Silje Pedersen
  Posted June 24, 2019 2:24 pm 0Likes

  Bare hyggelig! Ha en fin dag:)

Leave a comment