Jeg hater å fryse, men elsker å være ute på vinteren. Derfor må jeg alltid ha på meg ekstra med klær, ull fra innerst til ytterst og gjerne lag på lag.

Du tar på deg ull når du skal ut nå i minusgradene, ikke sant? Du beskytter kroppen din mot kulden. Like naturlig som du skulle dratt på deg ullgenseren, er det å beskytte huden i ansiktet mot minusgradene.

Tenk på det sjokket huden får nå når du går fra 20 varmegrader inne til -5 eller -14 ute! Det er ikke lett for huden å takle. Husk at det ofte er veldig tørr luft innendørs. En god kuldekrem beskytter huden mot kulde og vind utendørs og tørr luft innendørs.

IMG_0043

BABOR Glowing Protect Cream er en krem som beskytter huden din mot alt dette. Sammen med LIP BALM utgjør de den perfekt duo for denne årstiden.

I Glowing Protect Cream fungerer cold protect shield som et beskyttende skjold mpot værrelaterte utfordringer. Sikoriirotekstrakt stryker hudens barrierefunksjon og kompsenserer for mangelen på lys med en effekt som ligner på Vitamin D. Sheasmør og makademianøttolje gjenooppretter smidighet i stresset vinterhud. Følelsen av stram og rød hud reduseres, og i tillegg fremhever pigmenter i kremen den ulitmate vintergløden. Kremen er rik og fløyelsaktig og trekker lett inn i huden. Helt annerledes enn andre kuldekremer jeg har testet!

Moderne kuldekrem skal IKKE legge en tett hinne på huden. Svetter du ute i kulden, så kan din vanlige kremen din faktisk gi frostskader.

LIP BALM 100 % naturlige ingredienser skal gi deg fløyelsmyke lepper. Jeg elsker å bruke lipgloss, men på vinteren er det nesten vondt å ha på det ute når det er kaldt. Så jeg bruker lip balm først og så et lett lag med enten leppestift eller gloss for farge. Da beskytter jeg leppene maks og får litt farge. Babor Lip Balm inneholder sheasmør, kakaosmør, jojoba, kokosnøtt, ricinusolje og solsikke som alle er med på å gjøre leppene silkemyke. Den gir både næring beskyttelse til grove og tørre lepper.

Si meg, tenker du på at huden må beskyttes i kulden? Jeg vil ialle fall både beholde glød og beskytte huden min mot unødvendig stressfaktorer. Skal du på ski, så smører du skiene dine for føret, ikke sant (med mindre du har felleski)? Det bør være like naturlig å smøre hud og lepper som er mer eksponert for kulden enn resten av kroppen.

Jeg går mye trilletur, aker med ungene i helgen og går på ski. Og for meg er det like naturlig å smøre seg før jeg går ut, som å ta på seg ekstra godt med varme klær. Det er fortsatt flere måneder igjen med kalde dager, så husk å ta godt vare på huden i ansiktet.

Har du vært på lang skitur eller ute hele dagen, så pleier jeg å unne meg et varmt bad på kvelden, maske som gir fuktighet eller en ampull for å styrke huden.

 

God tur!

IMG_0038

1 Comment

  • Heidi
    Posted June 29, 2021 9:29 am 0Likes

    Hei Silje

    Lenge siden vi har hørt fra deg. Har du lagt ned blogge? Håper ikke det, savner all positiv inspirasjon🥰

Leave a comment