Er det innafor å si at jeg elsker oktober? Så mye herlig på agendaen. Gleder meg til å tenne duftlys med Cinnamon/kanel og gresskar, de fantastiske høstfargene, løv som daler, innekos og lage masse digg drikke og bake og selvsagt: Halloween!

Ja, jeg vet det er litt barnslig morsomt. men jeg digger Halloween. Da vi bodde i LA, leide vi et gjestehus hos en Oscar-vinnende special effects type og du kan jo tenke deg hvordan det huset så ut på Halloween?? Helt rått var det.

Ella Victoria har blitt såpass stor at hun synes det er supermorsomt og i går fikk hun et enhjørningskostyme i gave, som har vært på siden med unntak av sovetiden. De to siste årene har vi laget små muffins og invitert naboer med små barn over, jeg synes ikke hun er gammel nok til å gå helt rundt ennå. Det har vært super vellykket og så gøy for barna som leker og har disco på rommet, ha show og viser frem kostymene.

Et par ting jeg gleder meg til i oktober:

Nye møbler. Forhåpentligvis så får vi alt på plass til jul. Det gledes! Og jeg skal dele med en gang rommene begynner å stå ferdig. Akkurat nå er mye halveis.

Halloween. Moro for både små og store! Gjør det enkelt, trenger ikke å være mye som skal til for å ha det moro.

Pumpkin EVERYTHING. Haha. Jeg klarer ikke så mye kaffe om dagen (fortsatt mye kvalm), men elsker derimot ALT med pumpkin smak, både drikke og mat. I LA hadde de Pumpkin vaffelrøre og toast, pluss selvsagt masse god drikke. På Pinterest finner du mange gode oppskrifter og tenker å dra på Mathallen eller noe spesialsted. Her er oppskriften til en veldig god Spiced Latte.

Salg! Jeg selger masse fint fra garderoben på Tise under @Motesilje Magen vokser og jeg passer ikke inn i masse fint, så har bestemt meg for å å selge unna en god del. Meld meg gjerne om det er noen spesifikke plagg du lurer på.

Slappe av med en god bok. Jeg må innrømme at det har blitt lite lesing og mye oppussing i de siste månedene. Håpet er å starte på en spennende ny bok snart. Jørn Lier Holst synes jeg skriver veldig fengende, så kanskje den nye boka hans. Tar i mot anbefalinger om du har!

Julegaveshopping. Jepp, jeg vet jeg kanskje er litt crazy. Begynner på listene nå og deler det opp i oktober og november. målet er å ikke skulle shoppe en eneste gave i desember.

Loppemarked. Vi skal rydde ut for til helgen er det loppis på Tåsen skole og vi støtter selvsagt med både klær, stæsj og leker. Så drar vi ned en av dagene og kjøper bøker, både til voksne og små. Helt gull synes jeg.

Magen vokser. Nå er jeg 16 + uker og magen vokser. Det er stas og i slutten av måneden skal vi på ny ultralyd. Jeg blir nøye fulgt opp, så det er veldig betryggende. Spesielt siden jeg har mye kynnere og er ganske så kvalm. Men klager ikke, tar det bare med ro og lytter til kroppen:)

Hva gleder du deg til i oktober?

Leave a comment