Annonse

Da jeg gikk gravid med Emilie Iselin fikk jeg noe som heter Plantar Fascitt. For en som elsker å gå tur og trille barnevogn, var det en tøff pille å svelge. Jeg fikk behandling, men det hjalp ikke mye. Jeg fikk støpt såler og kjøpte dyre sko, det hjalp ingenting. Det eneste som hjalp var å ikke gå, noe som var svært utfordrende for en som har en livsstil som meg.

Jeg husker at jeg var så frustrert og lei meg og lurte på hva enden på dette skulle være? Skulle jeg alltid ha vondt under føttene? Ikke kunne gå i høye hæler eller med vanlige sko uten å ha vondt.

Men det var kanskje “meant to be” at det skjedde, for akkurat da tok en gammel kollega kontakt med meg fra Sverige og ville at jeg skulle prøve noen sko med ortopediske såler. Først var jeg skeptisk og så for meg helsesko, men det forandret seg raskt. Jeg fikk mine første par Stinaa.j, og det har vært en øyeåpner for meg. Nå kan jeg gå i sneakers, men også høye hæler uten noen form for smerte.

Siden jeg danset ballet fra jeg var 3 år, har jeg hatt en del helseutfordringer med rygg, føtter og knær.

Stinaa.j er et svensk skomerke som kombinerer teknologi for å forhindre skader og smerte. Opptil 90 % av befolkningen kan få hjelp med fotplager, inkludert de som også har skader.

Du trenger ikke å ha skader for å gå med skoene. Kanskje vil du gå i høye hæler men synes det er noe herk? Vondt å gå i hæler over lengre tid?

Det geniale med sålene på Stinaa.j, er at de former seg etter føttene dine. Det blir dine helt unike sko, som er tilpasset din kropp.

Basert på data fra mer enn 1 million 3D scannet føtter, 30 år med ortopedisk erfaring og 3 ulike NASA materiale, har Stinaa.J laget en patentert skosåle. Målet med Stinaa.J er å revolusjonere skoindustrien med patentert teknologi. Ved å kombinere svensk design og Europeisk håndverk, skapes sko for den bevisste kvinnen. Hvorfor skal vi velge mellom stil og komfort?

Du finner snart Stinaa.j i utvalgte butikker over hele landet, så du kan prøve selv. Enn så lenge så kan du bestille på nett og med koden Motesilje25, så får du 25% avslag på skoene. Jeg tuslet rundt i 10 timer i Paris med modellen Nelly som jeg har på her. Du har kanskje også sett at jeg har brukt Nova mye, jeg varirer mye mellom disse to.

Jeg bruker vanligvis 39 i sneakers, men bruker 40 begge modellene.

Leave a comment