Det er ikke alltid like lett å finne ut av hva man kan og ikke skal bruke som gravid. Jeg tenker det får være opp til den enkelte hva man selv vil bruke og at man selv må gjøre litt research. Jeg får mange spørsmål om skjønnhetsfavoritter som gravid og tenker nok mye mer på hva som er i alle type produkter enn jeg nok gjør til vanlig. Spesielt kanskje i forhold til hva jeg smører på kroppen og magen. Men jeg er ikke fanatisk og bruker både neglelakk og sminke jeg synes er greit.

Denne artikkelen inneholder både annonselinker og produkter jeg har kjøpt selv.

Jeg vet at strekkmerker både er individuelt, arvelig og muligens ikke er så mye å gjøre med, men jeg smørte meg veldig mye i forrige svangerskap og jeg er overbevist om at det hjalp meg. Om så bare for den deilige følelsen det gir på mage, lår og rompe når det er mye fukt. Jeg bruker to ting som jeg føler fungerer: Weleda Stretch Mark Massage Oil og Mommy and Me top to toe Healing Balm fra Rudolph Care. Begge to synes jeg er helt fantastiske produkter som gjør mye for huden og velvære.

Farge på leppene gir meg alltid en fresh look og jeg elsker både konsistens og de lekre fargene til Clarins Instant Light.

Und Gretel er et ganske nytt merke som jeg har fått øynene opp for. Det er sertifisert økologisk sminke med hudpleiende ingredienser. Jeg liker veldig godt creme stick øyenskygge og Holt eyeliner.

Annonselink: Litt farge og lakk på hendene gir meg en diss vårfølelse. Essie har mange fine farger som Mint Candy Apple. På lakk må du selv finne ut hva du synes er greit i forhold til innhold.

Annonselink: Weleda har i det hele tatt mange bra produkter til en rimelig penge og Skin Food er en favoritt jeg har brukt lenge. Skin Food Light er en litt lettere utgave og perfekt under foundation. Den er også rimelig og lukter deilig sitrus. Begge kan også brukes på kroppen. Jeg anbefaler å kjøpe stor tube, da du får mer for pengene.

Noe av det beste jeg gjør for meg selv akkurat nå er fotbad! Fotbad lindrer og myker opp føttene. Jeg bærer på mye nå og fotbad gir meg en avslappende 30-45 minutter der jeg kan slappe av og føle at jeg får “pause” fra vekten på kroppen. Beroligende er det også. Gehwol-produktene har jeg brukt i åresvis og de er uten tvil de beste på markedet.

Annonselink: Et beroligende bad er også storfavoritt på kvelden, jeg liker Weleda Lavendel Relaxing Bath Milk og Loccitane Lavendel Foaming bath. Begge gir en deilig ro og gjør meg klar for natten.

Babor Reversive er Vegansk og en fantastisk flott serie som du bør sjekke ut. Les mer om hele serien og vinn et produkt HER. (vinner trekkes i løpet av uken).

IMG_9070

Når det gjelder duft, er jeg opptatt av at det skal være helt naturlig og spesielt akkurat nå. Atelier Cologne er et merke jeg har jobbet lenge med og som jeg oppdaget under en reise til Paris, lenge før duftene kom på markedet i Norge. Sitrusduftene er så fantastisk gode og selv med mye kvalme i svangerskapet har jeg kunnet ha på små doser av favorittene Clementine California, Bergamot Soleil og Love Osmanthus-som er det nyeste tilskuddet til familien.

IMG_7644

Del gjerne dine tips i kommentarfeltet til gode skjønnhetsprodukter!

Leave a comment