F6466372-231B-47AC-A2AD-C4E62DAEC94A

Salg, salg, salg!

Butikkene bugner av salg og nå er det oppe i mange gode tilbud på 50-70 % prosent. Jeg elsker å gjøre gode kupp på salg og leter eller venter gjerne litt ekstra for å få akkurat det jeg ønsker meg.

Undertøy Benytt denne tiden til å kjøpe deg litt nytt undertøy. Her kan du gjøre mange gode kjøp! Mitt tips er å rydde undertøysskuffen først og se hva du kan kvitte deg med nå, før du kjøper nytt. Lekre bh-er og truser i god kvalitet kan du få svært rimelig nå. Bh fra Lindex.

Denim. Å finne den nye favorittjeansen på salg er vel drømmen? Både jeans og olajakker er et sikkert valg i år. Denim på denim er en stor trend denne våren. Lee og Levis er noen av mine favoritter. Jeans

En lys vårjakke. En lys jakke er en gamechanger nå. Selv vet jeg at en lys jakke kan gjøre underverker for garderoben. Jakken min finner du på TILBUD HER

Treningsko og sneakers. Er det en ting jeg alltid kjøper på salg, så er det treningstøy, sneakers og joggesko. Du får nesten uten tvil de aller beste tilbudene på disse tingene akkurat nå. Joggesko

Hvite boots. Et par hvite sko eller boots er gir en vårlig følelse allerede nå. Lyse sko er også enklere å style til pasteller. Boots

Smykker. Her er det mye fint å finne på salg. Kjøp det du får mest bruk for i garderoben, men tenk også på smykker som et “krydder” som gir det lille ekstra til et antrekk.Jeg liker det enten veldig enkelt eller stort og iøyenfallende. Armbånd og øredobber.

Feriegarderoben. Jeg vet det er tidlig, men start gjerne allerede nå. Det kommer til å spare deg mye tid og tenk så deilig å ha et par plagg liggend om du skulle bestemme deg for å dra en tur til litt varmere strøk? Kjole og veske

Designermerker. Dette ser jeg alltid etter på salg. Sko, vesker, klær som er nedsatt mye og som jeg vet vil ha lang levetid i min garderobe. Klassikere som blazere, skjorter, skinnjakker osv er et must. Hva shopper du på salg? Har du shoppet noe allerede?

Leave a comment