Endelig desember! Denne skulle egentlig ut i går, men da jeg falt og slo meg skikkelig i kjellertrappen på lørdag, så har alt blitt satt på pause. Det går fint med meg og baby, men det var skikkelig skremmende. Jeg er gul og blå og en del vondt, men ellers så går det fint. Med isen ute nå og et sviktende balansepunkt, så tror jeg det blir ganske mye innekos i desember. Men det gjør ingenting, jeg ELSKER denne måneden og alt som kommer med, så tar det meste med et smil og gleder meg heller over alt jeg faktisk kan gjøre:)

jule5

Lag din egen julekrans. Både ute og inne er det superfint med kranser. Har du en enkelt rund ring eller lignende kan denne brukes eller du kan kjøpe en som er for anledningen. Med litt grønt, julekuler og annet moro så blir det personlig og fint.

Jul i Vinterland. Har dere vært allerede? Jeg svingte innom en tur forrige uke da vi skulle ta bilder og det var faktisk helt fult på en fredag klokken 15.

Juleverksted. Noe av det koseligste i desember er å ha et juleverksted med familie og venner. Enten så kan du ha det med barn og venner, lage pepperkaker og pynt eller invitere venninnene på litt gløgg, vin og innpakning av gaver. Alltid populært og hyggelig. De siste tre årene har jeg hatt et juleverksted med Ugly Christmas Sweater, litt vemodig å ikke ha det akkurat i år.

jule7

Pynt opp hagen med lys. Utelys gir mye stemning på vinteren og jeg tenker å henge opp litt i hagen. Det er deilig å kunne pynte akkurat som man vil, uten å ta hensyn til alle andre.

Afternoon Tea. Jeg bare elsker Afternoon Tea i Palmen på Grand Hotel eller Hotel Bristol. Det gir herlig julefølelse og føles litt lukseriøst å møtes etter en runde med julegaveshopping.

Julebord. Jeg har allerede vært på noen og skal etter planen med gode venninner denne uken. Gleder meg veldig og siden jeg er gravid så kan jeg både kjøre og dra hjem tidlig, haha. Synes fatkisk det er helt perfekt.

Kos og egentid. Jeg tror mange vil ekstremt mye på tampen av året. Selv er jeg invitert på mye moro og kjenner litt på fear of missing out. Men vet du hva? Det er også utrolig godt å bare være her hjemme, dulle, pynte og bake. Går du egentlig glipp av noe? Jeg tviler på det.

Frost 2. Om du har barn i samme alder som meg, vet du at Frost-filmene er en stor greie for disse små. Ella Victoria gleder seg vilt til filmen kommer og vi skal sette av en dag i romjulen til kinokos.

En spontan reise eller en staycation en natt i Oslo. I fjor dro vi en helg til Gøteborg. Vi besøkte venner, spiste god mat og koste oss glugg med besøk til Albert Åberg museum, jul i Liseberg og mamma fikk egentid på spa. Hvor fantastisk var ikke det? Anbefales!

Julekonserter. Er så lei meg for at Maria Mena ikke skal ha konsert i år, men skal se om det er noe annet jeg har lyst til å gå på. Har du noen gode tips? Del gjerne!

jule6

2 Comments

 • Synnøve
  Posted December 3, 2019 9:43 pm 0Likes

  Jeg har ikke vært inne på bloggen din på all den tid- når jeg nå klikker meg inn og ser at du er gravid, blir jeg faktisk så glad at tårene triller ❤ Jeg har ett barn, og har i lang tid forsøk å få et til. Det har vært en tøff vei å gå. Flere år med prøving, ange aborter og tunge runder med ivf. Bloggen din og det at du delte, var en stor støtte for meg. Oppdaget deg da du var med på God morgen Norge og snakket om temaet, og det var så godt å høre noen sette ord på akkurat det jeg tenkte og følte. Nå er jeg selv gravid, og venter en jente i februar ❤ Ønsker deg alt godt videre i graviditeten, og en fredelig advents- og juletid.

  • Silje Pedersen
   Posted December 4, 2019 3:49 pm 0Likes

   Kjære Synnøve, så hyggelig å høre:) Det var akkurat derfor jeg har vært så åpen og delt så mye jeg kunne om dette, da jeg vet vi er så mange i samme situasjon. Hvorfor skal vi skjule eller ikke dele sorgen💗Jeg vet at det har vært en støtte for meg å høre fra og snakke med andre i samme situasjon. Et tema som er tøft, men som jeg visste ville nå ut til mange. Så utrolig glad for å høre at dere også lyktes tilslutt, da har du jo termin før meg. Masse lykke til og nyt resten av graviditeten. Ønsker deg også en herlig advent og jul med dine💗Juleklem fra Silje

Leave a comment